50 books, 50 offers, 25 hours‏

The Book Depository afholder i dag deres berømte 25 timers udsalg. Da de afholdte det sidst, sad jeg og fulgte med alle 25 timer, og var simpelthen så skuffet. Udvalget var ikke rigtig noget for mig (der var alt for mange børnebøger – til ret små børn), og jeg endte derfor op med kun at købe én bog.

Jeg er derfor også lidt skeptisk i dag, men jeg har alligevel tænkt mig at følge med i tilbuddene. Jeg ved dog ikke rigtig, om jeg tager alle 25 timer – det kommer nok lidt an på træthed, og om jeg kan lide udvalget. Jeg håber dog meget på, de forstod alt kritikken sidst, og dermed har ændret lidt i udvalget – men det for vi at se. Jeg håber i hvert fald bare på at få købt nogle gode og billige bøger.

Vil i læse lidt mere om, hvad udsalget præcist går ud på, kan det ses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *