Weekend Reads #8: Uge 37

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.weekend-reads-7

Det der med at løbe hurtigt. Det gør jeg virkelig i øjeblikket! Studiestart og planlægning af Bogbloggertræf opsluger en stor mængde af min tid. Og på de tidspunkter jeg kan holde fri, er jeg simpelthen så træt, at jeg ikke rigtig orker andet end at sumpe ned i sofaen foran Netflix. 😉 Jeg har derfor knoklet hele dagen for at få læst en stor del af studielæsningen til i næste uge. Jeg har nemlig brug for en dag, hvor jeg kan slappe helt af og bare læse derudaf.weekend-reads-7-1

Jeg håber derfor på, jeg kan nå langt nok i læsningen, så jeg kan tage den dag i morgen. Det kunne nemlig både være så afslappende og så hyggeligt. Desuden har jeg to bøger, som har ligget og kigget på mig hele ugen, men som jeg (selvfølgelig) endnu ikke er nået til. Eller altså, den ene af bøgerne er “Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten, som jeg længe har været nået til kapitel 15 i, og af en eller anden grund kommer jeg ikke videre. Jeg nyder virkelig bogen, men jeg kommer bare ikke videre. Så det skal jeg altså nu! Jeg er nemlig så spændt på, hvad der kommer til at ske.

Derudover var Gyldendal så søde at sende “Celle 7” af Kerry Drewery til mig i slutningen af august. En bog som lyder ultra spændende, og så udkommer den lige om lidt. Endda samtidig med den udkommer i både England og Frankrig. Jeg vil derfor gerne kunne nå at anmelde den før udgivelsesdagen. Hvilket jo selvfølgelig kræver, jeg når at få den læst. Så den har helt sikkert også stor prioritet i weekenden (og næste uge – for lad os indse, at jeg ikke læser så hurtigt i øjeblikket ;)).

Hvilke bøger skal I læse i weekenden og i løbet af den kommende uge?

4 thoughts on “Weekend Reads #8: Uge 37

 1. Jeg håber, at du vil kunne lide “Celle 7”. Selv er jeg godt i gang med “Den faldne djævel” af Kenneth Bøgh Andersen og “The Fiery Cross” af Diana Gabaldon.

  1. Indtil videre synes jeg, den er fin nok. Den har ikke blæst mig bagover, og jeg tror måske ikke helt, den er det, jeg forventede. Men jeg glæder mig nu til at læse videre alligevel. Jeg blev dog lige grebet af “Ravnenes hvisken”, så den er først i køen, når jeg har ledige øjeblikke 😉
   Det lyder som virkelig god læsning! Og minder mig om, jeg virkelig snart bør få læst noget af Kenneth Bøgh Andersen!

 2. Jeg har vist sagt det før, men siger det lige igen for en god ordens skyld: jeg ELSKER de her weekend-indlæg!
  Jeg har i weekenden lyttet til lidt lydbog med min kæreste (Fitzgeralds ‘Tender is the Night’. På tirsdag tager vi til Mallorca, og her pakker jeg Jessie Burtons nye roman ‘The Muse’.

  1. Jeg er virkelig så glad for, du er vild med indlæggene. Jeg var nemlig lidt bekymret for, om det kun ville være mig selv, der fandt dem hyggelige 🙂
   Uh, det lyder som en god idé at tage “The Muse” med på ferie! Jeg har i hvert fald hørt rigtig meget godt om Burtons skrivestil. God ferie og god fornøjelse med læsningen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *