Weekend Reads #5: Uge 32

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.Weekend Reads #5

Jeg er en heldig universitetsstuderende, hvilket betyder, at jeg modsat mange andre stadig holder sommerferie. Dagene går derfor lidt sløvt herhjemme, da der jo er masser af tid til at nå de ting, der skal nås. Desuden er jeg ret påvirket af det dårlige vejr pt. – det gør mig simpelthen bare så træt! Det dårlige vejr gør dog, at jeg har virkelig meget lyst til at sidde inde døre med næsen i en bog. Så det gør jeg. Og det er skønt!

Jeg har en del ting, jeg gerne skal have nået i weekenden. Men ikke mere end der også sagtens kan blive tid til også at tilbringe en god del tid i bøgernes verden. Jeg vil derfor bruge tid på lige så langsomt at tygge mig igennem “Harry Potter and the Cursed Child” af J. K. Rowling & Jack Thorne, som jeg pt. læser og virkelig nyder på trods af, jeg forventede at blive skuffet. Desuden vil jeg læse nogle noveller i “Summer Days & Summer Nights” af Stephanie Perkins (editor), mens jeg krydser fingre for, at vejrprognoserne for næste uge holder. Jeg tænker nemlig, at novellerne ville være så skønne at læse på altanen i solskin. Endvidere vil jeg gerne læse videre i “Ravnens hvisken” af Malene Sølvsten, som jeg har været i gang med alt for længe. Ikke fordi den ikke er god, men fordi jeg af en eller anden grund hele tiden glemmer, jeg er ved at læse den.

Hvad skal I læse i weekenden?

8 thoughts on “Weekend Reads #5: Uge 32

 1. Man bliver ærlig talt også lidt søvnig af det her vejr – uanset om man har sommerferie eller ej 🙂

  Jeg håber på at få læst Lumberjanes i weekenden samt afslutte et par af de bøger, jeg pt. er i gang med.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

 2. Ja, det er godt nok et trist sommervejr vi har. Man kan da håbe på en kanon eftersommer 🙂

  Jeg er ved at læse tre bøger, det er Howards End, som jeg læser til min Læseklub, Baba Dunja og kærligheden, som er en lille finurlig russisk historie og Transfer Day, som handler om De Dansk Vestindiske Øer, Jeg troede det var en historiskroman, men jeg synes den er lidt mere over i chic-lit/romance genren.

  Rigtig god weekend 🙂

 3. Sikke nogle gode bøger i din weekendstak! 😀

  Jeg er igang med at læse “Dragerne” af Julie Kagawa. Jeg har dog haft hovedpine i næsten 24 timer, så meget læsning er det ikke blevet til endnu..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *