Weekend Reads #27: Uge 10

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Jeg har ikke rigtig nogen spændende planer for weekenden. Den skal nemlig bare bestå af rengøring, tøjvask, opvask og diverse andre praktiske ting herhjemme. Dog håber jeg på, der også bliver en smule tid til at få taget nogle billeder til Instagram og planlægge nogle blogindlæg. Det meste af den fritid jeg har regner jeg dog med, at jeg skal bruge på læsning. Min læsning i denne uge har nemlig gået helt fantastisk – og over al forventning. Så jeg håber lidt på også at kunne afslutte uden således.

Først og fremmest skal jeg læse “Kære døde dumme Vik” af Caroline Ørsum. Jeg begyndte nemlig på den i går, efter den har stået ulæst i min reol alt for længe. Nu skulle det dog være, da jeg skal møde Ørsum i april, og så ville det jo være smartest at få læst noget af hende først. Desuden er jeg ret begejstret ind til videre. Den er ikke ovenud fantastisk, og jeg bliver nok heller ikke blæst bagover af den. Men jeg er virkelig glad for at læse den, og det er jo det vigtigste. Jeg mangler kun omkring 100 sider af bogen, og håber derfor lidt på at nå at blive færdig med den allerede her til aften. Altså hvis ikke New Girl på Netflix trækker lidt mere. 😉

Men så snart jeg er færdig med den, kaster jeg mig over “Godnathistorier for rebelske piger” af Elena Favelli og Francesca Cavallo. Rikke overbeviste mig nemlig i går om, at jeg skulle læse den hurtigst muligt. Jeg bestilte den derfor straks på biblioteket, og i dag var jeg så oppe og hente den. Den ligger derfor også bare og kalder på mig, så jeg kan jo ikke lade den vente for længe.

Hvad skal du læse i weekenden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *