Vinderne af den kæmpe konkurrence

Vinderne af den kæmpe konkurrenceSå blev det tid til at få udtrukket nogle vindere af den største konkurrence i bloggens historie. Men først vil jeg lige sige mange tak for alle fødselsdagshilsnerne; jeg havde en helt perfekt og hyggelig dag sammen med min kæreste, og jeg har også fået nogle rigtig skønne boglige gaver, hvoraf jeg snart vil vise de to af dem frem til jer. Jeg knuselsker dem nemlig virkelig!

Men nu til vinderne! Jeg har denne gang fået hjælp af random.org, som udtrak følgende vindere til mig. Ud for navnet står desuden, hvad de heldige vindere hver især har vundet:

  • Nanna: Freak City.
  • Frkskou: Valgfri bog.
  • Celine H.: Audreys verden.
  • Christina Glasdam: SONAR-pakke.
  • Astrid Poulsen: Freak City.
  • Lisbeth Maya Sørensen: Sukker.
  • Susanne Bank Jensen: Freak City.
  • Sisse: Sukker.

Stort tillykke til alle otte vindere. Jeg håber, I alle bliver rigtig glade for jeres præmie. I vil desuden alle snarest modtage en mail fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *