Vinderen af et ‘must-read’ for bogelskere

Vinderen af et must read for bogelskereWow, hvor er jeg overvældet over, hvor mange der deltog i min konkurrence denne gang. Jeg er så glad for, I kunne lide konkurrencen, og jeg ville virkelig ønske, jeg kunne give jer alle en kopi af bogen. Det kan jeg dog desværre ikke, men jeg kan altså virkelig anbefale den. Den er simpelthen så skøn.

Jeg er lidt halvsløj i øjeblikket, så det blev ikke til den store udtrækningsting i denne omgang. Istedet fik jeg hjælp af den altid trofaste Random.org, som var så venlig at spytte et tal og dermed en vinder ud til mig. Dette resulterede i at Pia Sroka blev den heldige vinder. Stort tillykke! Jeg sender straks en mail din vej. Og så håber jeg, du vil elske Historien om A.J. Fikreys liv.

Forresten tak for at en stor del af jer skrev en af jeres yndlingsbøger om bøger. Jeg glæder mig så meget til at kigge alle kommentarer igennem, og se om jeg støder på nogen, der endnu ikke er på min TBR-liste. Bøger om bøger har jo ofte en helt speciel charme; jeg har i hvert fald nydt dem, jeg har læst indtil videre.

Til slut vil jeg sige tusinde tak til Gucca.dk for endnu engang at have sponsoreret en bog til en konkurrence herinde.

One thought on “Vinderen af et ‘must-read’ for bogelskere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *