Vinder af “Bossman” af Vi Keeland

Så blev det lørdag d. 9/9, og det er dermed blevet tid til at udtrække en vinder af “Bossman” af Vi Keeland. Jeg vil dog også lige benytte lejligheden for at takke for jeres fødselsdagsønsker. I er søde! <3 Og i det hele taget vil jeg meget gerne takke for jeres kommentarer. Jeg skal helt klart have læst dem ordentligt igennem og se, om det ikke kan give lidt læseinspiration. Det håber jeg i hvert fald på.

Det er jo sjovest, når udtrækningen foregår på en kreativ måde. Men denne gang blev det lidt forstyrret af en baby og en bog, der skulle læses. Så det blev altså lige endnu engang til random.org, som altid er så sød til at hjælpe. 😉 Den heldige vinder blev derfor følgende:

Stort tillykke til Sarah! Jeg sender dig en mail med det samme, og så håber jeg meget på, du kommer til at nyde bogen. Forresten skal I andre ikke være kede af ikke at vinde. Der kommer nemlig meget snart endnu flere konkurrencer på bloggen – så der er lidt at se frem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *