Vind “Mødet” af Anna Todd

Vind Mødet af Anna ToddSå er det endelig tid til endnu en konkurrence! Det er jo mandag, og ugen startes vel bedst med en konkurrence – det synes jeg i hvert fald.

Denne gang udlodder jeg Mødet af Anna Todd. En bog som jeg selv lige har læst og elsket. Faktisk blev jeg fuldstændig hooked, selvom det egentlig var en bog, jeg ikke havde regnet med, jeg overhovedet skulle læse.

Bogen er nemlig skrevet som fanfiction om One Direction, hvilket jeg må indrømme ikke tiltalte mig specielt meget. Katja fik dog lokket mig til at læse den, og det er jeg så uendelig glad for – bogen var nemlig på ingen måder som forventet, og jeg kunne faktisk slet ikke se ligheden med 1D.

Bogen handler i store træk om Tessas start på college, hvilket bringer lidt af hvert med sig. Det bringer f.eks. den lækre britiske fyr Hardin med sig, og selvom Hardin på ingen måder er Tessas type, og hun egentlig har en kæreste derhjemme, tiltrækkes hun straks af noget ved Hardin. Og herfra tager historien om Tessa og Hardin så fat, og man stopper på ingen måder med at læse til den sidste side i bogen er vendt – og selv herefter hungrede jeg efter mere.

Har jeg endnu ikke overbevist jer om, I skal læse bogen? Så prøv at læs min anmeldelse af den her.

Nå, men tilbage til den der konkurrence. Jeg har indgået et samarbejde med Gucca.dk, som er en side, der sælger alverdens ting inden for bl.a. bøger og film. Og faktisk sælger de f.eks. rigtig mange af de nyeste bøger til en rigtig god pris, og samtidig har de et fantastisk stort udvalg (ADVARSEL: Det kan godt være farligt at kigge hos dem :P). Og i forbindelse med dette samarbejde, vil der forhåbentlig kommer lidt flere konkurrencer på bloggen fremover, som Gucca.dk vil sponsorere. Det er derfor også dem, der har været så søde at sponsorere et eksemplar af Mødet af Anna Todd til én heldig vinder.

Og hvordan vinder man så? Tja, man skal såmænd bare lægge en kommentar herunde, hvor du skriver hvilken bog, der sidst sugede dig fuldstændig ind, og først slap dig igen, da der ikke var flere sider tilbage? Jeg skal have dit svar senest tirsdag d. 24/3 kl. 12.00. Desuden vil jeg sætte meget pris på, hvis du følger bloggen på enten Bloglovin’ eller Facebook – men dette er ikke et krav. Husk forresten e-mail så jeg kan komme i kontakt med vinderen.

Jeg håber meget, I har lyst til at deltage – det er i hvert fald en meget anbefalelsesværdig bog, og på ingen måder kun for fans af One Direction.

29 thoughts on “Vind “Mødet” af Anna Todd

 1. Åhhh, hvor fint! Den må jeg jo krydse fingre for at vinde 😀

  Den sidste bog, som jeg bare slugte fuldstændig var “Skyggernes Bog” – jeg fik den læst i én køre!

 2. Har hørt så meget om den bog. Den skulle virkelig gribe en til sidste side, som du jo også selv siger.

  Jeg er splittet. Der er to bøger der sidder i mig endnu efter endt læsning. The Hunger Games – Dødsspillet og Nøglens vogter 2 – Visigotens hjelm

 3. uh den vej jeg gerne eje.. Har ellers lige tilføjet den min mofibo liste men at have den i hænderne er federe 😉

  Jeg har haft en lidt død periode og skal faktisk helt tilbage til oktober hvor jeg læste Nanna Foss bog leoniderne på ganske kort tid.

 4. Jeg lånte min datters hungergame bøger en dag, jeg kedede mig – hold da op hvor er de gode. Jeg kan godt forstå, at de er blevet så populære. Vinder jeg skal min datter have bogen 🙂

 5. Uh det ville være så fedt at vinde denne bog, synes den lyder som noget for mig.

  Den /de sidste bøger der opslugte mig fuldstændig er “Ondskab” af Chris Carter og “Legend”af Marie Lu.

 6. Jeg har netop læst ‘Den kærlighed som sætter fri’ af Francine Riwers, og den er virkelig god!

 7. Den lyder super spændende!
  Sidste bog, som virkelig fangede mig fuldstændig, var “Kvinden i buret”. Den var svær at slippe igen. 🙂

 8. Jeg færdiggjorde Sylvia Days Fanget af dig for et par dage siden. Normalt læser jeg flest krimier, men for tiden er jeg en sucker for love stories.

 9. Den ene jeg “bare” husker er Ready Player One – fra efteråret. Den sidder altså bare, den bogen!
  I år er det Hunger Games, Spektrum af Nanna Foss og Læserne i Broken Wheel… Dog specielt Hunger Games der sidder igen!

 10. Min far gav mig en bog, han læste for mange år siden. “Lev stærkt, dø ung” hedder den, og den, og den er en af de stærkeste bøger jeg nogensinde har læst. Jeg kunne simpelthen ikke lægge den fra mig, og det kunne min far heller ikke, da han læste den første gang. Han endte med at opkalde sin første søn, efter hovedpersonen i bogen. Det er en bog jeg vil anbefale alle at læse.

 11. Sidste åndedrag af Linda Castillo, jeg skulle bare lige have slutningen med, selv om klokken blev et godt stykke over midnat 🙂

 12. En af mine absolutte yndlings bøger der har rørt mig enormt meget, er The Catcher in the Rye som jeg læste og købte på en rejse til en lille Nepalesisk landsby. Den var med mig i en eksistentialistisk krise og måske hvis jeg re-læste den, ville jeg se den som værende en smule prætentiøs, men på daværende tidspunkt, var den lige præcis det jeg havde brug for. Jeg anbefaler alle at læse den, omend ikke for andet, så fordi det er en klassiker. Som jeg skriver dette, for jeg ihvertfald lyst til at læse den igen. Og igen…. Og igen…. 🙂 Hav en dejlig lørdag

 13. Den sidste bog som jeg havde svært ved at holde pause i var Miss Blackpool af Nick Hornby – jeg blev trukket tilbage til 1960’ernes London og vil bestemt få opsøgt flere bøger om den periode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *