Status på GR-challenge

Status på GR-challengeSå er vi over halvvejs igennem året, hvilket vil sige at det må være tid til at give en lille status på, hvordan min læsning er gået de sidste måneder.

Jeg har jo ikke sat nogen deciderede læseudfordringer for mig selv i år, da jeg gerne ville lade min læsning være fuldstændig åben, og bare dykke ned i de forskellige bøger, når jeg har lyst. Læs evt. lidt mere om det her. Og det er jeg virkelig glad for – jeg har i hvert fald virkelig nydt, at jeg ikke har skulle forholde mig til nogen bøger, som jeg SKULLE læse.

Jeg har sat min mål på Goodreads til at være 100 bøger, og det må siges at gå ret godt med det mål. Jeg har nemlig allerede læst 72 bøger, og er derfor i følge Goodreads hele 24 bøger foran. Hvilket jo er virkelig skønt! Især fordi jeg samtidig har læst en masse skønne bøger i år.

Idet jeg er så mange bøger foran mit læsemål, er jeg også meget sikker på, at jeg når over de 100 læste bøger i år. Jeg kan dog ikke helt finde ud af, om jeg skal ændre på mit mål eller ej. For egentlig har det jo ikke noget at sige, om jeg kommer over mit mål – men derfor kunne det måske alligevel være rart at se, om jeg måske er bagud ift. det mål, jeg så ville vælge. Det må jeg se på, når jeg når dertil.

Hvordan går det med jeres bogudfordringer i år?

10 thoughts on “Status på GR-challenge

 1. Det er ret godt gået – tillykke med det 🙂

  Indtil videre går det også godt med mine bogudfordringer. Jeg tror, jeg laver et blogindlæg om det i morgen, for det er lidt kompliceret at fortælle om i korte træk 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

 2. Så sejt gået, tillykke! Jeg selv er også foran, og regner næsten med, at have fuldført mit læsemål om en måned. 🙂

 3. Sådan! 😀
  Mine læseudfordringer går faktisk også overraskende godt og jeg har nået et par af mine mål allerede – hurraaa. 😀

 4. Med den fart og det store forspring, skal du nok nå en masse gode bøger i år. Jeg er selv bagud – for første gang nogensinde på min Goodreads challenge – men det tager jeg ikke så tungt. Nu er det sommer, og det betyder læsning, så jeg er fortrøstningsfuld.

  1. Det er jeg også overbevist om – hvilket jo er virkelig skønt! 🙂

   Ja, sommer og læsning skal nok også kunne gøre noget godt for din challenge – og så længe du ikke tager det så tungt, så skal det jo nok gå. Før du får set dig om er du jo garanteret tilbage i sporet 🙂

 5. Sejt gået, jeg går også og overvejer nogenlunde det samme, for jeg tror også at mit oprindelige mål fra Januar er sat for lavt. Jeg har i de sidste par måneder set mine tal stige, og tænkte at når året var halvvejs ville jeg se på tingene og måske tilpasse det. 🙂

  1. Så er det nok et meget godt tidspunkt at gøre lidt status over det nu. Men det er jo altid fedt, når man har fået sat sit mål for lavt – det betyder jo bare, at man læser endnu mere, end man havde håbet på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *