Nyt i reolen #39

#39Jeg viste nye bøger frem for et par uger siden, men allerede der skrev jeg, at jeg havde en stak, der lå og ventede på mig hjemme hos mine forældre. Disse bøger er jeg endelig blevet genforenet med, så derfor får i endnu en book haul – også selvom det ikke er så længe siden den sidste. Men jeg tænker, at det nok ikke gør så meget; det er jo altid skønt at se hvilke nye bøger, andre har fået tilføjet til deres samling.

Bøgerne denne gang er også en ret god blanding. Der er lidt anmeldereksemplarer, lidt gaver fra Høst & Søn, som jeg fik med hjem fra Workshop, og så er der en ordentlig stak købt på loppemarked. Eftersom jeg er på ferie hos mine forældre, har jeg selvfølgelig været en tur forbi mit yndlingsloppemarked, og der er det altså nærmest umuligt ikke at komme hjem med en ordentlig stak bøger. Der kan man nemlig oftest finde en masse skønne skatte til nærmest ingen penge.

Desuden havde jeg også slæbt en god stak bøger med hjem til mine forældre, som jeg agtede at få byttet. Og som tænkt så gjort – man må jo udnytte, at der i Arnold Busck i Svendborg er en bytte-reol. Jeg fik derfor byttet mig til tre skønne bøger; ikke super mange, men lidt har også ret. Især fordi jeg gerne ville eje de tre bøger, men på ingen måde ville være gået ud og have givet fuld pris for dem. Derudover har jeg også været forbi min yndlingsgenbrug, men utrolig nok kom jeg faktisk kun hjem med én bog herfra – det var dog Skarpe genstande af Gillian Flynn til bare 10 kr, hvilket var et virkelig godt fund.

 • Den trettende fortælling af Diane Setterfield.
 • Leona af Jenny Rogneby. Vundet på Politikens Forlags Facebookside.
 • Mino & dragen af Frederik Brinth Christiansen. Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Uhyret i Loch Ness af Jesper W. Lindberg. Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Sådan er det nu af Meg Rosoff.
 • Kære dumme døde Vik af Caroline Ørsum. Gave fra Høst & Søn.
 • Minus Iris af Natasha Farrant. Gave fra Høst & Søn.
 • Vernon G. Little af DBC Pierre.
 • Gåden om Alaska af John Green. Anmeldt her.
 • Fordelene ved at være en bænkevarmer af Stephen Chbosky. Vundet på Bøger til børns Facebookside.
 • Ugly love af Colleen Hoover.
 • Den hvide pige af Jon Rex Laugen. Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Skarpe genstande af Gillian Flynn
 • Juliette selskabet af Sasha Grey.
 • Dæmonernes by af Cassandra Clare.
 • Savnet af Michael Katz Krefeld.
 • Hende du forlod af Jojo Moyes. Gave fra Høst & Søn.
 • Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn.

Hvilke bøger har I købt/fået på det seneste?

9 thoughts on “Nyt i reolen #39

 1. Book hauls er altid værdsatte ♥
  Jeg bestilte en stabel bøger fra Saxo for 1½ uge siden, men de er endnu ikke ankommet… *venter utålmodigt*

  Mvh.
  Den Lille Bogblog

 2. Åh jeg modtog 4 bøger i sidste uge (Knausgård – Min Kamp bind 6, The Redemption of Galen Pike af Carys Davies, The Curator af Jacques Strauss og The Lives of Others af Neel Mukherjee), men har intet undervejs nu og det er faktisk rigtigt irriterende. Sjovt nok er det også irriterende at vente. Sådan er bogkøb vel. Jeg må hellere få bestilt det sidste inden ferien. Men hvad mon, hvad mon.

  1. Haha, den følelse kender jeg alt for godt! Det er så irriterende at vente på bogkøb ankommer, men samtidig er det også lidt trist, når man ikke har noget på vej 😛

  1. Jeg har allerede læst “Gåden om Alaska”, og var ret så begejstret for den. “Fordelene ved at være en bænkevarmer” har jeg stadig tilgode, men jeg glæder mig meget til forhåbentlig snart at dykke ned i den 🙂

 3. Hej Simone
  Har du fået læst Juliette selskabet?
  Jeg har den nemlig til at ligge, og kan ikke rigtig komme i gang med den – vil gerne høre din mening 😉
  Hvad med Ugly Love? Er lige blevet færdig med Colleen Hoovers Slammed serie (og mine første bøger på engelsk!!), de kan anbefales 🙂
  Kh Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *