Spørgerunde!

Bloggen har (meget!) snart eksisteret i to år, og jeg tænker derfor, det må være ved at være på tide med en spørgerunde. Desuden tænker jeg det er en god måde for mig, at kunne få lavet nogle indlæg resten af december. Jeg er nemlig lidt inspirations forladt i øjeblikket. Samtidig skal jeg også have læst op til eksamen, og hygget en masse med min familie. Så tid er der heller ikke så meget af.

Jeg har egentlig overvejet en spørgerunde længe, men jeg har været lidt bange for, der slet ikke var nogen, der ville spørge om noget. Men nu ser jeg frygten i øjnene, og krydser fingre for der kommer spørgsmål.

I må spørge om alt mellem himmel og jord. Det behøver altså ikke have noget med bøger at gøre, selvom det selvfølgelig også kunne være hyggeligt. Dog kan det samtidig godt være, der er noget, jeg ikke vil svare på – men det tager vi til den tid.

Jeg ville egentlig have brugt en fin boks, hvor jeres spørgsmål ville være anonyme, men det drillede. Men hvis I ikke vil genkendes, så kan I jo altid lægge en anonym kommentar.

Jeg tænker at spørgerunden løber til omkring d. 24, så jeg evt. kan begynde på nogle besvarelser imellem jul og nytår.

Spørgsmål! GO!

One thought on “Spørgerunde!

  1. Hmm, så er det med at prøve at være kreativ. 😛 Det er vel ikke egentlige spørgsmål jeg har grublet over via din blog, men hvis du savner inspiration:

    Er der ting som alle gør/har gjort, som du ikke har? (Fx set Twilight)
    Hvad er den første bog du mindes selv at have læst/fået læst højt?
    Hvad er den bedste/værste bogfilmatisering du har set?
    Hvordan har du det med forfatterne af dine yndlingsbøger? Tilbeder du dem betingelsesløst, eller er du stadig kritisk i forhold til hvad de gør/siger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *