Rustur og start på studie

Den sidste uge har været stille. Meget stille.. Altså herinde. I virkeligheden har den været fyldt med masser af larm, mennesker og hygge. Jeg har nemlig været på rustur fra onsdag-fredag. Det har været en rigtig god tur, og jeg føler virkelig, den har fået rystet os bedre sammen. Jeg kan i hvert fald en hel del flere navne nu, end jeg kunne før vi tog afsted.

I det hele taget synes jeg virkelig, min start på studiet har været rigtig god. Introdagene var ikke altid helt så spændende, men det var en rar måde at blive ført ind på studiet. Desuden synes jeg virkelig, underviserne har været gode til at starte nogenlunde stille op, så man ikke har siddet og følt sig totalt lost.

Nu har jeg jo endnu ikke haft så meget undervisning, men jeg er allerede blevet ret glad for studiet. Der er selvfølgelig nogle ting, som ikke er helt så spændende, men overordnet synes jeg, undervisningen er rigtig spændende, og jeg er slet ikke i tvivl om, jeg er det rette sted.

Har jeres opstart på studiet (nyt som gammelt) været god?

6 thoughts on “Rustur og start på studie

  1. Introdagene var de ultimativt fede dage på mit studie, jeg vil altid tænke tilbage på dem med et smil. De overskygger i hvert fald det faglige fuldkommen! ^^

  2. Hvor er det godt at høre at du føler du er kommet det rigtige sted hen.
    Jeg håber også at du/I var tilfredse med maden på rusturen – jeg var nemlig på køkkenholdet. 🙂

  3. Dejligt at din studiestart gik godt. 🙂

    Min gik også uden synderligt drama eller noget. Et par stykker var droppet ud – Desværre ikke dem jeg havde håbet på. 😛 Vi har fået nogle nye ansigter i klassen, der ikke gør meget ud af sig selv, og resten er ellers ca. det samme. Men jeg har fået ny projektgruppe og dét er jeg ret glad for! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *