Currently reading #2

Undskyld den ringe billedkvalitet – jeg er desværre uden kamera i øjeblikket, så det næste stykke tid står den på billeder taget med mobilen. Desværre!

På sådan en kedelig grå og regnfyldt mandag er der virkelig ikke noget bedre, end at tage en (god) bog frem og fordybe sig i den. Det er derfor netop, hvad jeg har gjort noget af dagen i dag. Og hvad har jeg så læst?

I weekenden startede jeg op på Fryser jeg af Martin Kongstad, som jeg dog endnu ikke er nået helt så langt i. Jeg har faktisk ikke den store idé om, hvad bogen præcis handler om, udover noget med et oprør mod parforholdet, da jeg godt kan lide noglegange ikke at kende alt for meget på forhånd.

Indtil videre ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om den. Jeg kan sådan set godt lide hele idéen med den, men den virker bare virkelig random nogle steder. Jeg glæder mig dog til at læse mere i den, og se om jeg bliver gladere for den.

Hvad læser I på sådan en dag som i dag?

4 thoughts on “Currently reading #2

    1. Jeg synes virkelig også, den er fin. Jeg faldt ret meget for coveret i hvert fald. Åhh, jeg glæder mig helt vildt til at læse din anmeldelse af En bøn for Owen Meany 🙂

  1. Hvor er den dog bare fin at se på! Virkelig, virkelig, virkelig fin. Jeg håber, den er ligeså god, som den ser ud (?).

    Selv er jeg i gang med Tolstojs “Krig og fred”. Sikke et projekt!

    1. Jeg er også helt vild med coveret! Desværre er jeg ikke helt så begejstret. Altså jeg hader den ikke, men jeg kommer nok heller ikke til at elske den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *