On My Shelf Tag #1

Dette tag har sværmet rundt på Booktube de sidste par måneder, og jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt. Tagget går ganske simpelthen ud på, at alle bøger har en historie bag sig. Man får/udvælger nogle forskellige tal i par af to, som udgør henholdsvis en hylde på ens bogreol, og en bog på denne hylde. Og de bøger man så ender med, skal man fortælle historien bag.

Jeg fik min kæreste til at sige nogle random tal, og talte mig derefter frem til nedenstående bøger.

3 – 16: Jackie Kennedy – Bag masken af Katherine Pancol
Denne bog faldt jeg tilfældigvis over på et bord i en genbrug som en del af et “fyld posen for 10 kr”-tilbud. Jeg havde aldrig hørt om bogen før, men jeg er ret vild med biografier, og synes Kennedy-familien er spændende at læse om, så selvfølgelig skulle den med hjem. Jeg har endnu ikke fået den læst, og kommer nok ikke til det foreløbig, men jeg glæder mig til den dag, jeg gør.

5 – 10: Morderisk bedrag af Dan Brown
Denne bog er også købt i en genbrug og vist egentlig af min kæreste. Jeg er dog ret begejstret for, at vi ejer den, da jeg virkelig gerne vil læse Browns bøger. Desuden lyder denne bog også ret spændende.

7 – 14: Døden i dine øjne – Arven af Rachel Ward
Jeg husker ikke historien bag denne bog 100%, men jeg tror nok, det var et af de første ‘anmeldereksemplarer’, jeg fik. Jeg mener nemlig, at jeg vandt den på forlagets facebookside i en anmelderkonkurrence. Altså en konkurrence hvor man vandt bogen, og derefter skulle skrive omkring 10 linjer om den efter læsningen. Derudover er jeg ret vild med serien, så jeg var virkelig glad, da jeg vandt den. Det er dog den eneste bog, jeg ejer i serien – og jeg ejer i øjeblikket to eksemplarer af den, da jeg er kommet til at købe den med troen om, at det var den første i serien, jeg allerede ejede.

9 – 3: Liwervalls UNIvers af Glenn Enrico Buhl Liwervall
Denne bog sendte Forlaget mellemgaard til mig, da de mente, den nok ville være noget for mig. Og de fik helt ret! Jeg var ret vild med den, og grinte højlydt flere gange under min læsning af digtene, da jeg virkelig fandt dem sjove. Det er virkelig en bog, jeg er glad for at eje.

8 – 15: Nedtælling til mord af Gretelise Holm
Jeg har ingen idé om, hvad denne bog handler om. Det eneste, jeg ved, er, at det er en krimi, og det er egentlig også nok for mig. Det er en bog, som jeg på et tidspunkt lånte af min daværende genbo. Da hun flyttede, havde jeg stadig ikke fået den (og en del andre, jeg havde lånt af hende) læst, og da hun mente at jeg nok ville få mere glæde af bøgerne end hende, så forærede hun mig en god stak, hvoraf denne var én af dem.

10 – 2: Han er bare ikke vild med dig af Greg Behrendt og Liz Tuccillo
Denne er endnu en genbrugsbog, som jeg tilfældigvis faldt over. Jeg har set filmen et par gange, og synes den er ret god, så selvfølgelig skulle den også med hjem. Senere har jeg dog fundet ud af, at den skrevet lidt brevkasse/selvhjælpsagtigt, og ikke skulle have så meget med filmen at gøre. Men jeg glæder mig nu alligevel til snart at få den læst.

One thought on “On My Shelf Tag #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *