Nyt i reolen #70: November

Jeg vidste godt, jeg havde fået rimelig mange nye bøger i november (og også uden at kigge på dem, jeg havde med hjem fra Bogforum). Men det var alligevel først, da jeg begyndte på dette indlæg, at det gik op for mig, hvor mange det rent faktisk drejer sig om. Det er nemlig 25! Jep, jeg er også meget overrasket. Det forklarer dog ret godt, hvorfor jeg efterhånden har svært ved at finde plads i mine reoler igen.

Men en blanding af køb (jeg er blevet lidt for glad for mit gratis platin-medlemsskab, som jeg fik af Plusbog i forbindelse med Danish Book Blog Award), overraskelsespakker og anmeldereksemplarer giver selvfølgelig en del bøger. Jeg klager dog bestemt ikke. Pladsen skal jeg jo nok finde på en eller anden måde. 😉

De første bøger på listen er dog lidt mere til Tims bibliotek end mit eget. Fra Alvilda modtog jeg i starten af måneden en pakke indeholdende “Og de onde lo” af Ellen Holmboe og Kristian Eskild Jensen, “Kurt og den store verden” af Morten Dürr og Peter Bay Alexandersen og “Krystalskibet” af Benni Bødker og Rasmus Bregnhøi. Desuden har Turbine været så sød at sende fire julebøger til mig: “Det lille juletræ” af af Della Huddy og Emily Sutton, “Bjørnens julefest” af Annette Amrhein og Sabine Straub, “Jeg ønsker mig en nisse til jul” af An Swerts og Eline van Lindenhuizen og “På vej til julefest” af Anita Bijsterbosch.

Der er dog selvfølgelig også kommet en masse til mig selv. Der er f.eks. kommet flere pakker indeholdende skønne kærlighedsbøger. Først og fremmest har Lovebooks sendt mig “9. november” af Colleen Hoover, som jeg slet ikke kan vente med at læse. Derudover havde jeg egentlig skrevet både “Askeprinsen” og “Løgnenes palads” af Erin Watt på min ønskeseddel til jul. Men jeg tror, Flamingo kan læse tanker. De har i hvert fald været så fantastiske at sende begge til mig, så nu kan jeg snart læse videre i serien, hvilket bliver så godt! Ydermere har CarlsenPuls sendt mig et eksemplar fra “For altid, Lara Jean” af Jenny Han. Jeg læste den første kort tid efter, den udkom, men kom aldrig videre i serien. Jeg glæder mig dog helt vildt til, det engang sker – jeg skal dog lige genlæse den første først.

I pakken fra CarlsenPuls var også et forhåndseksemplar af “En af os lyver” af Karen M. McManus, som jeg længe har haft lyst til at læse. Det var derfor også fantastisk, da den dukkede op i min postkasse. Især fordi jeg havde været lidt misundelig på dem, som havde fået den til Bogforum. Apropos Bogforum så havde Karin været så sød at tage et eksemplar af “Final Girls” af Riley Sager til mig fra Turbine. Det er nemlig også en bog, jeg har ventet ret længe på. Tidligere på året så jeg nemlig en booktuber rose den ret meget, og siden har jeg været ret hooked på den.

November bød også på en pakke fra Politikens forlag indeholdende “Min notesbog”, og fra Høst & Søn har jeg modtaget “Tvillingefuglene” af Camilla og Kirsten Wandahl. Jeg har desuden også været heldig at modtage en pressepakke fra Jentas indeholdene hele tre bøger: “Skindød” af Tess Gerritsen, “Bro Bro Brille” af Matthew Arlidge og “Advokaten” af Steve Cavanagh. Især de sidste to lyder virkelig spændende.

Sidst men ikke mindst er der de bøger, jeg selv har købt. Jeg startede måneden ud med at modtage “Between the Lives” af Jessica Shirvington, som jeg læste tilbage i 2015, men aldrig havde fået købt i fysisk form. Desuden tippede Karina om, at “Time Riders” af Alex Scarrow kunne købes virkelig billigt hos Plusbog. Og da både mig og min kæreste synes, den lød ret interessant, blev den straks klikket hjem sammen med et eksemplar af “Litteratur” af Dan Ringgaard. Den sidste stak jeg klikkede hjem er fra Tellerup og til min Jürgensen-samling. De havde nemlig -20% på alt i forbindelse med Black Friday, og det blev jeg nødt til at udnytte. Jeg klikkede derfor følgende hjem: “De kom fra Blodsumpen 2”, “Benny og Brian møder Den Sorte Julemand” og “Dødens mange facetter” af Dennis Jürgensen og “Det ukendte”, som er noveller, der er skrevet af medlemmer fra Dennis-Klubben.

Wow, det var noget af en omgang! Du er ret vild, hvis du nåede helt igennem. 😉

Hvad er det bedste, du fik hjem til hylderne i november?

2 thoughts on “Nyt i reolen #70: November

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *