Nyt i reolen #64: Juli

Juli bød på en fin lille stak nye tilføjelser til samlingen. Tilføjelserne var en skøn blanding af bøger, jeg selv har købt, overraskelser og én enkelt for tidlig fødselsdagsgave fra mine forældre og søster. Desuden er det alle sammen bøger, som jeg virkelig har ønsket mig, hvilket jo er helt perfekt.

Hvis vi starter med de bøger, jeg selv har købt, så består disse af henholdsvis “Radio Silence” af Alice Oseman og “Bossman” af Vi Keeland. “Radio Silence” så jeg en rigtig god anmeldelse af sidste år, og der var derfor ingen tvivl om, at jeg skulle eje den, når den udkom på dansk. Desværre synes jeg dog ikke, den indtil videre er helt så god, som jeg havde håbet. Men jeg er nu alligevel glad for, jeg købte den. “Bossman” faldt jeg pladask for en dag, hvor en booktuber fortalte om plottet. Jeg blev derfor ellevild, da jeg så, at Lovebooks udgav den på dansk. Dog måske ikke helt så vild med den, at jeg havde behov for to eksemplarer, hvilket er det, jeg er endt op med. 😉 Jeg købte nemlig bogen selv, da jeg bare måtte eje den, men samtidig var Lovebooks så søde at sende den til mig i en lille sommerpakke. Så altså, hvis du er interesseret i at købe et ulæst eksemplar af den billigt, så skal du bare sige til. 😉 Men i sommerpakken fra Lovebooks/Lindhardt & Ringhof var der også et anmeldereksemplar af “Lyset vi mistede” af Jill Santopolo, som lyder som en rigtig sød bog.

Derudover har Turbine været så sød at sende “Os to på fredag” af Abbi Glines, hvilket er så perfekt. Jeg har nemlig længe gerne ville læse noget af Glines, og netop denne bog lyder som noget, jeg uden tvivl vil elske. Jeg glæder mig derfor også helt vildt til, jeg får tid til at læse den. Flamingo var også så søde at sende en lille sommerpakke til mig. I denne var et eksemplar af “Arvingen” af Simona Ahrnstedt. En bog som er blevet rost til skyerne, og som faktisk har stået på min TBR, siden den udkom på dansk. Men nu er der da helt klart ikke nogen undskyldning for ikke snart at gå i gang med den. Til sidst fik jeg mine fødselsdagsgaver af mine forældre og søster i slutningen af juli (jeg har fødselsdag d. 15/8), da de var på besøg. I blandt disse var et eksemplar af “Papirprinsessen” af Erin Watt. Jeg hørte den som lydbog i starten af juli og nød den helt vildt; jeg er derfor så glad for, at den nu står så fint og pynter i min reol.

Hvilke tilføjelser har du gjort dig til dine reoler i løbet af juli?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *