Nyt i reolen #58: Januar

Dagens book haul bliver nok én af de kortere, men det er vidst også godt, når man tænker på alle de bøger, jeg viste frem sidst. Og at der jo kommer et indlæg omkring bøgerne i februar om en uges tid. Bøgerne er en blanding af anmeldereksemplarer, overraskelser, én præmie og lidt selvkøb. Altså en god blanding af lidt af hvert.

Måneden startede ud med, at jeg var så heldig at vinde én valgfri bog fra Lindhardt & Ringhof. Noget der var virkelig skønt, men også endte i et ret stort dilemma. Jeg ville jo bare gerne have alle bøgerne. 😉 Jeg endte dog med at stå med valget mellem “Kemikeren” af Stephenie Meyer og “Før jeg forsvinder” af Paul Kalanithi, hvilket jeg skrev om på Twitter. Jeg valgte “Før jeg forsvinder”, men da pakken dukkede op, viste det sig dog, at en medarbejder hos L&R havde fulgt lidt med på Twitter, og således endte jeg op med at modtage begge bøger. Hvilket jeg stadig er utroligt taknemmelig over. Det var nemlig sådan en skøn overraskelse.

“Hår(d)” og “Stormesteren” af Dennis Jürgensen er begge bøger, som manglede i min Jürgensen-samling, så da jeg stødte på dem i et salgsopslag på Facebook, så gik der ikke længe inden, de var på vej hjem til mig. Hvilket betyder, at jeg nu mangler under tyve bøger, for at eje hele hans forfatterskab, og det er altså super fedt! Vi snakker dog ikke om, hvor mange af de tilbageværende, jeg mangler, der desværre er udgået forlængst.

Til slut har vi “Bone Gap” af Laura Ruby, som var en overraskelsespakke fra Turbine. Jeg kender ikke så meget til bogen, men har dog hørt en del godt om den. Ydermere har Facet været så søde at sende mig lidt anmeldereksemplarer i form af “Mareridt og Myrekryb #2” af Nick Clausen og “Dusørjægerens hævn” af Søren & Morten Ellemose. To bøger som jeg virkelig har glædet mig til.

Hvilke bøger har I fået hjem til jeres reoler for nyligt?

2 thoughts on “Nyt i reolen #58: Januar

  1. Der er lige kommet tegneserier ind af brevsprækken fra Tellerup, som jeg virkelig glæder mig til at læse. Jeg læste ‘Jagten på Regnbueorkideen del 1’, for over et år tilbage, og nu er del 2 og del 3 udkommet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *