Nyt i reolen #20

Jeg mangler stadig at vise jer en masse af de skønne bøger, jeg fik med hjem fra bogbloggertræf, men de må lige vente lidt. Jeg har nemlig en lille stak nye (som i helt nye, og ikke engang genbrug) bøger, som jeg virkelig har lyst til at vise jer – så de vinder altså lige over de andre.

 • Change of Heart af Jodi Picoult
 • Fangirl af Rainbow Rowell
 • Attachments af Raibow Rowell
 • Half Bad – Halvkode af Sally Green – Vundet på Calsens facebookside.
 • Corpus Delicti af Elias Palm
 • [geim] af Anders de la Motte
 • Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky – Vundet hos Fiktion · Politikens Forlag på Facebook
 • Gøgens kalden af Robert Galbraith (J.K. Rowling)

Jeg har allerede læst [geim] og Forbandende yngel i sidste måned, og jeg ved med sikkerhed, at Gøgens kalden bliver læst i denne måned, da vi skal læse den i læseklubben. Derudover håber jeg meget på, at få læst i hvert fald én af Rowells bøger, da jeg jo elskede Eleanor og Park.

Har I læst nogle af bøgerne, og hvad synes I om dem? Og har I købt nogle spændende bøger for nylig?

2 thoughts on “Nyt i reolen #20

 1. Jeg ville gerne læse Half Bad og Fangirl. Indtil de blev over-hyped i blogland og nu er det gået som det altid går med den slags: Jo flere jeg hører omtale dem, jo mere indædt hader jeg tanken om at skulle læse dem. Derfor har jeg gemt dem af vejen igen. Som regel læser jeg dem så et års tid eller flere efter alle andre, fordi jeg stadig gerne vil have oplevelsen, jeg gider bare ikke, når alle andre også gør det. 😛

  1. Jeg kender det alt for godt. Det er også en af grundene til, jeg endnu ikke er begyndt på hverken Half Bad eller Fangirl. Dog regner jeg med, at gå i gang med Half Bad meget snart, da jeg alligevel ikke helt føler, jeg kan holde mig fra den. Jeg bliver simpelthen nødt til at finde ud af, hvad jeg synes om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *