Noget om travlhed og read-alongs

Noget om travlhed og read-alongsI har måske lagt mærke til, at der den sidste måneds tid har været noget stille herinde, og at jeg har været ret længe om at få svaret på kommentarer. Hvilket jeg er ret ked af; men sagen er den, at jeg har haft crazy travlt ude i det virkelige liv, og der har derfor ikke været helt så meget tid til hverken læsning eller blogging. Én kombination af det sidste planlægning af Bogbloggertræf (som I nok snart skal høre meget mere om herinde) og at være startet i skole igen har fået mig til at skulle løbe lidt ekstra stærkt, og jeg har derfor været nødt til at nedprioritere lidt ting. Én af disse har været bloggen. Nu er Bogbloggertræf dog overstået, og der er tid til, at jeg kan komme ind i en ordentlig hverdagsrutine – jeg håber derfor på, at bloggen snart kommer op og køre i normalt tempo igen. Altså når jeg lige har afleveret eksamensopgave d. 9/10 – for jep, sådan én har jeg selvfølgelig også lige. 😉

I dag vil jeg dog lige tippe jer om to read-alongs, som jeg planlægger at deltage i de næste par uger. Den ene er en read-along over Mig før dig af Jojo Moyes. Det er meget low-key, og går egentlig ud på at en masse af de danske bogbloggere (gen)læser bogen i løbet af de næste 10 dage, for at være helt klar til efterfølgeren Efter dig udkommer d. 8/10. Vi deler vores læsning på de sociale medier under #migførdig, og det kunne da være hyggeligt, hvis nogen af jer kunne have lyst til at deltage.

Derudover holder Lindhardt og Ringhof / LOVEBOOKS endnu engang en read-along. Denne gang læser de Isla og jagten på lykke af Stephanie Perkins. Bogen udkommer nemlig på dansk d. 1/10, og det skal selvfølgelig fejres med en read-along, som starter samme dag og varer hele oktober. Bogen skulle meget gerne snart lande i min postkasse, og jeg planlægger derfor også selv at deltage i denne read-along. Det bliver jeg jo næsten nødt til; jeg kan nemlig på ingen måde vente med at læse mere af Perkins, og jeg er sikker på, bogen vil kunne lyse min oktober lidt op. Har du lyst til at være med? Så del din læsning med #islaogjagtenpålykke på de sociale medier.

Hvordan går det med jer i øjeblikket? Kunne I overveje at deltage i én af de to read-alongs eller måske endda dem begge?

17 thoughts on “Noget om travlhed og read-alongs

 1. Det er helt forståeligt, at man ikke altid kan nå det hele. Man er jo kun et menneske. 🙂 tusind tak for alt det arbejde i lagde i træffet, og jeg regner klart med at deltage i read-along! 🙂

  1. Ja, og det skal jeg nok bare huske at minde mig selv om. Selv tak – uden deltagere ville det ikke være nær så sjovt 😉 Og fedt du regner med at deltage i read-along 🙂

 2. Pyha, sådan en periode med for meget travlhed på én gang er jeg også midt i. Derfor tror jeg desværre ikke, at jeg deltager i de to readalongs, for dette semester synes jeg godt nok jeg har svært ved at finde en balance mellem studielæsning og hyggelæsning. Håber snart det lykkes 🙂
  Rundt omkring i blogland ser det altså virkelig ud til at have været en helt fantastisk dag til Bogbloggertræf 😀 jeg håber på at kunne deltage næste gang.

 3. Jeg havde virkelig ikke forudset, at Perkins ville blive så kæmpe et hit, da jeg Anna og det franske kys først dukkede op på hylderne herhjemme, men det er jo stukket helt af! Jeg tror snart, jeg må overgiver mig at hoppe med på den der sukkersøde kærlighedsbølge, som har taget blogland med storm. Når nok ikke lige igennem de to første tids nok til at hoppe med på read-alongen haha (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Haha, jeg havde egentlig forventet det – men blev alligevel en smule overrasket. Men det bunder nok også lidt i, at bøgerne f.eks. er udkommet så tæt på hinanden 🙂 Og du skal helt sikkert overgive dig! De er virkelig så gode, og helt perfekte som sød og afslappende læsning 😀

 4. Jeg deltager i ‘Mig før dig’ readalongen og jeg ser frem til et gensyn med Lou & Will. <3 Jeg ser knap så meget frem til røde, hævede og tårefyldte øjne, men nogle gange må man tage det sure med det søde. 😀

  1. Åh, jeg har virkelig også glædet mig til et gensyn med Lou og Will 😀 Haha, jeg græd faktisk slet ikke første gang, jeg læste bogen – men måske gør jeg det nu. Vi får se! 🙂

 5. Jeg kender desværre godt det med travle perioder, men har slet ikke tid til at læse med i de 2 readalongs, selvom jeg endnu ikke har læst dem. Jeg har nemlig fået 3 ind af døren fra Bogrummet i dag og tænker lidt selv at starte en readalong, når jeg får tid. Og der bliver det nok en klassiker og ikke en ny én 😛 Kommer du egentlig til Bogforum?

  1. Jeg har nok egentlig heller ikke tid til at deltage i dem med eksamensopgaven hængende over hovedet – men jeg vil! Så må jeg bare sørge for at lave tid til det! Det lyder dog også hyggeligt med din egen read-along 🙂
   Nej, det har jeg desværre ikke planer om. Det bliver simpelthen for dyrt.. 🙂

  1. Der er info rundt omkring hos div. bogbloggere, men jeg tror ikke, der står så meget andet. Read-alongen er meget afslappet, og går egentlig mest ud på, at vi bare sørger for at få (gen)læst bogen, og så samtidig deler vores læsning på de sociale medier under #migførdig. Dog kan jeg sige, at bogen skal være læst til, at den nye udkommer – og at jeg f.eks. selv prøver at læse fire kapitler om dagen 🙂

 6. Travle perioder kender vi vist alle sammen kun for godt.
  Jeg tror kun jeg kommer til at deltage i Perkins read-a-longen. Moyes må vente, for jeg planlægger at læse den næste bog på engelsk alligevel, når den første blev læst på engelsk skal de ligesom hænge sammen på den måde. 😉

  1. Ja, okay. Når du tidligere har læst “Mig før dig” på engelsk, og også regner med at læse “Efter dig” på engelsk, så giver det vidst bedst mening, at holde dig til det sprog 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *