New Years Book Tag

Jeg er jo virkelig glad for bogtags, og især i perioder hvor jeg ikke har så meget blogtid, hvilket gør sig gældende i øjeblikket. Jeg holder nemlig ferie uden min computer, og jeg havde derfor også planer om at holde fri fra bloggen, indtil vi blev genforenet. Men jeg stødte på dette tag hos Bookables og vidste med det samme, at jeg blev nødt til at besvare det.

1. How many books are you planning to read in 2018?
Jeg har ikke 100% sat mig fast på et mål endnu, da jeg har ret svært ved at finde ud af, hvad jeg føler er realistisk. Normalt sætter jeg det forholdsvis højt, men i år tror jeg, jeg vil sætte mit mål lavere, end hvad jeg egentlig gerne vil nå. Jeg tror derfor, mit mål ender på 30 bøger – og så sætter jeg det måske op senere på året, hvis det går godt.

2. Name 5 books that you didn’t get to this year but want to make a priority in 2018.

  • “Bogen om Baltimore-familien” af Joel Dicker.
  • “Et rige af torne og roser” af Sarah J. Mass.
  • “Åndeløs” af Brittainy C. Cherry.
  • Noget af Nora Roberts (“Løgneren”, “Vidnet” eller “Besat”?)
  • “Wilder” af Rebecca Yarros

Og tusinde andre 😉

3. What genre do you want to read more of?
Romance og chick-lit. Det er de genrer, der tiltaler mig mest i øjeblikket, når jeg tænker på, hvilke bøger jeg gerne vil have, 2018 skal tilbringes i selskab med.

4. Name 3 non book related goals for 2018.
Jeg har ikke tænkt super meget over mål for året, da jeg egentlig ikke er så meget for nytårsforsætter. Men hvis jeg skal nævne tre, så vil det nok være følgende:

Kom ned på min før-graviditetsvægt. Det er jo et klassisk nytårsforsæt at ville leve sundt og tabe sig, men det gør det jo ikke irrelevant af den grund. Og jeg vil gerne ned på den vægt, hvor jeg ved, min krop har det bedst.

Bliv bedre til at tage billeder. Eller jeg vil i hvert fald gerne eksperimentere endnu mere med det i det kommende år. Jeg nyder det nemlig virkelig.

I sammenhæng med ovenstående vil jeg også gerne blive bedre til at lægge mærke til de små ting – og ikke mindst at dokumentere disse.

5. What’s a book you’ve had forever that you still need to read?
Åh, der er jo (desværre) mange. Men den første jeg kom i tanke om er “Manden i det sorte jakkesæt” af Stephen King. Den har vidst stået i min reol siden 2013, og været på min TBR endnu længere tid. Så den håber jeg på at nå i 2018.

6. One word that your hoping 2018 will be:
Fantastisk! Hvilket vel lidt giver sig selv? 🙂

7. Tag a friend!
Det er nok desværre lidt sent til det. Men læg endelig en kommentar til indlægget, hvis du selv besvarer tagget. Jeg vil nemlig meget gerne læse med.

Har du nogen nytårsforsætter for 2018 – enten personlige eller boglige?

7 thoughts on “New Years Book Tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *