Christmas Eve Book Tag

Så blev det juleaften, og dermed den dag, vi alle har ventet på med længsel. Jeg håber, du er vågnet op til en magisk dag, og at du har de dejligste juleplaner for resten af dagen. Min lille familie skal holde jul hos mine forældre sammen med både min søster og mormor, hvilket kun kan blive hyggeligt. Desuden bliver det helt fantastisk at opleve Tims første jul – også selvom han jo selvfølgelig er alt for lille til at forstå, hvad der foregår. Dagen er ydermere også startet helt perfekt med både lækkerier og adventsgave (eller altså jeg har fået fortalt, hvad gaven er – den er nemlig blevet glemt i Aalborg) fra min søster. Men bare fordi det er juleaften i aften, så skal du selvfølgelig ikke snydes for et lille juletag. I dag kan du derfor læse mine besvarelser af ‘Christmas Eve Book Tag’, som er fundet hos TheMirrorWorld.

1. Christmas Eve morning: What is a book you wake up excited to read? One you anticipate reading or one you read in the past that you want to get back into? Der er heldigvis en masse, jeg har det sådan med. Først og fremmest glæder jeg mig helt vildt til at få læst videre i “Ursiderne” af Nanna Foss, som jeg slet ikke forstår, hvordan jeg endnu ikke har læst færdig. Desuden glæder jeg mig helt sindssygt til at dykke ned i “Skildpadder hele vejen ned” af John Green. Jeg er nemlig sikker på, jeg kommer til at elske den. Desværre bliver det først engang i det nye år, da min kæreste (også) har glemt samtlige af mine udvalgte bøger til juleferien i Aalborg.

2. Christmas Eve breakfast: What are your favorite treats during the holiday season? Uden tvivl æbleskiver og juleskum. Det er det bedste!

3. Family Time: What is a book that fills you with happiness and love? The warm fuzzies in general? Jeg kom straks til at tænke på to: Først og fremmest “The Little Book of Hygge” af Meik Wiking, som netop er noget så hyggelig. Det er en bog, som jeg er sikker på, kun kan varme hjertet hos folk. Desuden kom jeg også til at tænke på “De sidste jomfruer i verden” af Tom Ellen og Lucy Ivison, som både er virkelig sød og sjov, og som er en læseoplevelse, jeg tænker tilbage på med masser af glæde.

4. Christmas Carols: What are your favorite Christmas Carols or holiday songs? En top fem (dog ikke i rækkefølge) i øjeblikket ville nok se således ud – men det skifter lidt alt efter mit humør:

5. Anticipation: What is a book release you are very much anticipating? Jeg er blevet ret hooked på “En fremmed i huset” af Shari Lapena som Gyldendal udgiver lige om lidt (d. 27/12). Men ellers har det helt klart været “Chanceløs” af Kristen Callihan, som udkommer d. 15/1. Det kan nemlig virkelig kun blive godt at læse videre i serien og Callihans forfatterskab.

6. You hear sleigh bells on the roof and are so excited you can’t sleep!: What is a book that kept you up all night? Det kan jeg faktisk ikke huske.. Måske fordi jeg sætter endnu mere pris på den søvn, jeg kan få i øjeblikket, og derfor er okay god til ikke at læse til langt ud på natten. Altså bortset fra når Tim alligevel ikke sover. Men var det ikke fordi, jeg var begyndt at læse “Forræderiske hjerter” af Camilla Wandahl og Sandra Schwartz tidligt på aftenen, og den var ret hurtigt læst, så var det helt klart sket! Jeg kunne i hvert fald slet ikke lægge den fra mig.

7. It’s Christmas morning, and Santa has come!: What is a book on your wishlist that you hope to unwrap? Er dem alle et for stort ønske? Okay, det er det helt klart! Men sagen er, at jeg ville blive glad for at kunne pakke hver og én af bøgerne ud. Så uanset hvad min søde familie har valgt at købe til mig, så er jeg sikker på, det nok skal blive godt. Har du forresten ikke set mine boglige juleønsker? Så finder du indlægget med dem her.

Rigtig glædelig jul <3

2 thoughts on “Christmas Eve Book Tag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *