Månedens læsning #18: Juli

Månedens læsning #18 - JuliJuli har været præget af ferie og en periodevis mindsket lyst til at læse. Jeg har derfor ikke fået læst helt så meget, som jeg håbede – og egentlig slet ikke i de bøger, jeg havde planlagt. Men det gør ikke spor; for jeg har alligevel nået at læse hele 11 bøger, som har været rigtig gode alle sammen.

Desuden har jeg fået læst en del bøger, som jeg har glædet mig til længe. Jeg har f.eks. læst Selection-trilogien, hvilket jeg har haft planer om alt for længe, men bare ikke tidligere har fået gjort noget ved – efter tilfældigt at have startet på den første bog blev jeg dog hooked, og læste alle tre bøger ud i én kør i løbet af nogle dage. Derudover har jeg fået læst fire bøger fra Netgalley, som jeg har haft udskudt længe, selvom jeg egentlig har glædet mig til dem alle. Så det er virkelig også fedt!

Månedens 11 bøger svarer til 3332 sider. Dette giver altså et gennemsnit på 107 læste sider om dagen, og det kan jeg også kun være godt tilfreds med, når nu jeg har holdt ferie og været social – samt ikke rigtig har fået læst det store i slutningen af måneden.

I juli har jeg læst følgende bøger:

 • Between the Lives af Jessica Shirvington: 5. En virkelig fantastisk læseoplevelse, som fik mig til at ønske, der var en to’er til bogen.
 • Everything, Everything af Nicola Yoon: 4. Desværre ikke helt så unik, som jeg havde forventet; men stadig virkelig god.
 • From a Distant Star af Karen McQuestion: 3,5. En ret god læseoplevelse, men der manglede noget i den, der gjorde at jeg ikke kunne nyde den fuldt ud.
 • One Song Away af Molli Moran: 4. En virkelig skøn bog om mange gode emner; men især om at finde sig selv og sin plads i verden. Anmeldt her.
 • Udvælgelsen af Kiera Cass: 4. En bog der gjorde mig fuldstændig hooked, på trods af der var nogle enkelte ting, der irriterede mig en smule.
 • Eliten af Kiera Cass: 4. Virkelig spændende bog, som tilføjede flere nye lag til seriens historie.
 • Den eneste ene af Kiera Cass: 4. En perfekt afslutning på trilogien (som det originalt var) fyldt med masser af action og et meget højt spændingsniveau.
 • Monster af Patrick Ness: 5. Et mesterværk! Den rørte mig dybt, og jeg elskede den så meget. Anmeldt her.
 • Smagen af honning af JG. Gylling: 3. En ret positiv overraskelse af en ret god bog. Anmeldt her.
 • Soldaten af Rikke Hyldgaard: 4. Rigtig god beretning om at være udsendt soldat – men også om hvordan det påvirker ens nærmeste.
 • My Life with the Walter Boys af Ali Novak: 3,5. En sød bog som dog desværre først rigtig fangede mig omkring halvvejs inde.

Har I læst noget godt i løbet af juli?

10 thoughts on “Månedens læsning #18: Juli

 1. Det var da også en god stak du har fået læst 😀
  Åh the selection! Den serie er virkelig god! Jeg glæder mig til at læse novellerne og the heir 😀

  Og Monster var bare fantastisk!

  1. Ja 😀

   Ja, det er den virkelig! Jeg glæder mig også ret meget til at læse resten – jeg havde dog lige brug for en kort pause fra den, for ikke at nå at blive træt af den 🙂

   Fuldstændig! 😀

 2. Hold da magle! Du har været flittig 🙂

  Jeg har ikke overblik over, hvor mange bøger jeg har læst i juli, men jeg nåede fem bøger på min ferie i Toscana (jeg var faktisk lige ved at løbe tør for læsestof og var lige ved at måtte ty til en e-bog på mobilen, men heldigvis havde gemalen en ekstra bog med!).

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Ja, det synes jeg faktisk også selv 😀

   Fedt med så mange bøger på din ferie! Og godt manden havde en ekstra bog, du kunne låne, da dine egne slap op. Det er jo enhver bogelskers mareridt at “løbe tør” for bøger! 🙂

 3. Sikke mange bøger! Sejt gået – specielt når man også tænker på, som du selv siger, at du har været på ferie. Tommel op til dig! 😛

  Selv har jeg fået læst 4 bøger – og det har været en blandet oplevelse. Men med nyt arbejde og en sygdomsramt uge, har der heller ikke været tid til så meget læsning 🙂

  1. Jeg er virkelig også glad for antallet 😀

   Træls med blandet oplevelse – men sådan er det jo desværre bare nogen gange. Man kan jo ikke elske alle bøger 🙂

 4. Åh “The Selection” bøgerne er virkelig gode, er også helt hooked 🙂 og skal helt sikkert også læse “Monster” på et tidspunkt, den lyder så god 🙂 Men godt gået at du har nået så mange bøger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *