Læse-update #5: Juni

Læse-update #5Læste bøger: | “Således forgår alverdens herlighed” af Lars Kramhøft | “Ugly Love” af Colleen Hoover | “Ja, jeg har mens – og hva’ så?” af Clara Henry | “Eksperimentet” af Catrine Tollström | “Girl Online på turné” af Zoe Sugg | “Det du ikke ved” af div. danske forfattere | “Dublin Street” (“On Dublin Street, #1”) af Samantha Young | “Himlen brænder” af Line Kyed Knudsen | “London Road” (“On Dublin Street, #2”) af Samantha Young |

Købte bøger: | “The Falling Series Box Set” (“The Falling Series, #1-3”) af Ginger Scott (Kindle) | “Diary Of A Wimpy Kid Box Set” (“Diary Of A Wimpy Kid, #1-9 + DIY Book”) af Jeff Kinney |

Månedens bedste bog: Det må være “Ugly Love” af Colleen Hoover. Jeg var så nervøs for at læse den, da jeg ikke var sikker på, den ville kunne leve op til det håb, jeg har sat for Hoovers forfatterskab. Den fangede mig dog stort set med det samme, og jeg elskede virkelig alt ved den. Historien var fantastisk, og jeg elskede på alle måder begge hovedpersoner.

Månedens største overraskelse: Jeg blev meget positivt overrasket over “Ja, jeg har mens – og hva’ så?” af Clara Henry. Altså jeg havde regnet med at kunne lide den, men jeg havde på ingen måde regnet med, jeg ville elske den så meget. Det er bare sådan en vigtig bog, og jeg ville så gerne kunne tvinge alle (kvinder) til at læse den. Jeg håber derfor også på, det er en bog, der kommer til at stå på de fleste skolebiblioteker. Det er i hvert fald her, jeg virkelig tænker, den vil komme til sin ret.

Månedens største skuffelse: Der har heldigvis ikke været de store skuffelser i juni. Dog må jeg desværre sige, at jeg blev en anelse skuffet over “Himlen brænder” af Line Kyed Knudsen. Det var ikke som sådan fordi, den var dårlig. For det var den helt bestemt ikke! Den var dog desværre ikke helt så actionfyldt og fed, som jeg havde forventet. Jeg elskede den derfor heller ikke så meget, som jeg havde håbet. Dog er jeg stadig vildt overrasket over, at en så fed zombieserie kommer fra en dansk forfatter.

Den kommende måned byder på: SOMMERFERIE! Jeg tager både noget tid i det Sydfynske hos mine forældre, lidt tid på Lolland hos min svigermor og nogle dage i Sverige. Jeg ved derfor heller ikke rigtigt, hvor meget læsetid jeg har. Vi har f.eks. d. 8 i dag, og jeg har endnu ikke færdiglæst en bog. Noget jeg faktisk har det helt okay med. Der skal jo også være plads til andet end at læse. Jeg har af denne grund derfor heller ikke nogle bestemte bøger på min TBR. Altså jeg har selvfølgelig taget nogle bøger med på ferie, men jeg er ikke sikker på, det er de bøger, jeg ender med at læse. Jeg har nemlig også både Kindle og Mofibo med mig. 😉

Opsamling på måneden: Det her er efterhånden ved at blive lidt kliché, men jeg ved ikke, hvor måneden forsvandt hen. Jeg havde stort set ferie hele måneden, da jeg kun skulle op og forsvare mit bachelorprojekt (hvilket gik helt fantastisk!). Jeg havde derfor masser af tid til læsning, men alligevel fik jeg ikke læst så meget. Det skyldes dog nok, at jeg bare havde brug for at slappe fuldstændig af efter to ret hårde semestre. Desuden havde jeg så mange ting, jeg havde udskudt at få gjort længe. Så det har jeg også brugt en del tid på at få styr på i løbet af måneden.

Hvordan var jeres juni? Og har I nogle bestemte læseplaner for juli?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *