Læse-update #29: Juli

Læste bøger: | “Han sagde/Hun sagde” af Erin Kelly | “Aristoteles og Dante opdager universets hemmeligheder” af Benjamin Alire Sáenz | “Smile” af Raina Telgemeier | “Drama” af Raina Telgemeier | “Sisters” af Raina Telgemeier | “Ghosts” af Raina Telgemeier | “The Wishing Box” af Michael Stock | “Sunny Side Up” af Jennifer L. Holm | “Swing it, Sunny” af Jennifer L. Holm | “Tell Me How This Ends” af Victoria De La O | “Hej Luca” af Julie Clausen | “The Witch Boy” af Molly Ostertag | “All Your Perfects” af Colleen Hoover | “Goldie Vance, Volume 1” af Hope Larson | “Lejligheden” af S. L. Grey | “Ski, kys og røde kinder” af Tom Ellen | “Kristy’s Great Idea” af Raina Telgemeier | “The Prince and the Dressmaker” af Jen Wang |

Købte bøger: | “Bryllupsnatten” af Sophie Kinsella |

Månedens bedste bog: Det er uden tvivl “All Your Perfects”, hvilket nok ikke kommer bagpå nogen. Jeg læste den i løbet af lidt over et døgn efter, jeg fik den. Så snart jeg åbnede pakken med den blev jeg nemlig nødt til at kaste mig over den, og derefter læste jeg hvert eneste ledige øjeblik. Det er desuden helt klart min nye yndlingsbog fra Hoovers hånd. Den var nemlig så ægte, ærlig og rå, og jeg elskede at den handlede om noget, som så mange desværre oplever på egen krop.

Månedens største overraskelse: “The Prince and the Dressmaker” var på alle måder sådan en fin overraskelse. Jeg stødte tilfældigt på den på Instagram, og gik straks ind og reserverede den på biblioteket – og nu er den blevet en af mine yndlingstegneserier. Jeg var nemlig fuldstændig vild med alle aspekter af den. Både selve emnet, tegnestilen og farverne – og hvordan det hele går op i en højere enhed, og skaber en ret unik historie. Det er uden tvivl en tegneserie, jeg vil anbefale alle at tjekke nærmere ud.

Månedens største skuffelse: Det må være “Lejligheden”, som jeg endte med at blive så træt af. Jeg havde ellers regnet med, jeg ville komme til at elske den. Men den viste sig at være skrevet helt anderledes i forhold til, hvad jeg havde forventet. Hvilket desværre gjorde, at jeg fandt den helt enormt kedelig, og jeg kæmpede noget af en kamp med at komme igennem den. For stædighed gjorde at jeg måtte se, om den blev bedre. Men det gjorde den desværre bare aldrig.

Opsamling på måneden: Juli blev lige præcis det, som jeg havde håbet på. Måneden bestod af masser af læsning, hygge, afslapning og familietid. Så selvom vi faktisk endte med stort set bare at være hjemme hele måneden, så var det helt perfekt. Især krydret med småturer rundt omkring, besøg hos mormor og morfar og miniferie hos farmor. Desuden var juli måneden, hvor Tim udviklede sig helt vildt. For at nævne et par ting, så har han fået sin 13. og 14. tand, stort set afvænnet sig selv fra flaske og lært at gå. Og vi er selvfølgelig så stolte af ham.

Den kommende måned byder på: Min fødselsdag! Ja, det er uden tvivl højdepunktet. Også selvom jeg er blevet én af de der kedelige voksne, der har mega svært ved at lave en ønskeseddel. 😉 Men ellers handler det for mig bare om at nyde det sidste ferie, før vi går ind i et rigtig travlt efterår herhjemme. Og forhåbentlig også få kigget både lidt på praktikrapport og specialekontrakt, da det måske er meget smart at være lidt forberedt på forhånd. Hvad angår læsning, så tænker jeg lidt at lave en TBR for måneden. Bare så jeg har en nogenlunde idé om, hvad jeg gerne vil nå igennem. Denne viser jeg nok frem i løbet af den næste uges tid på Instagram. Ydermere regner jeg med, jeg skal have forberedt lidt indlæg til bloggen, for nu må det være på tide, den kommer lidt mere i gang igen.

Hvordan var din juli?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *