Læse-update #17: Juli

Læste bøger: | “Som du ser mig” af Cora Carmack | “Papirprinsessen” af Erin Watt | “Løven, heksen og garderobeskabet” af C. S. Lewis | “Mordoffer” af Chris Carter | “Hesten og drengen” af C. S. Lewis |

Købte bøger: | “Bossman” af Vi Keeland | “Without Merit” af Colleen Hoover |

Månedens bedste bog: Det er helt klart “Mordoffer”. Jeg er så glad for, jeg endelig nåede til den. Den mindede mig nemlig om, hvorfor det er, jeg elsker Carters bøger så meget, som jeg gør. Desuden gav den mig en kæmpe lyst til at læse endnu flere krimier, hvilket jo er en genre, jeg elsker. Jeg havde bare glemt, hvor meget jeg egentlig elsker den, og derfor har jeg heller ikke læst helt så mange krimier de sidste par år. Men tilbage til bogen: Den var klam, grusom og helt fantastisk! Der var nogle få ting, som irriterede mig en smule, men overordnet var det en skøn læseoplevelse. Desuden kom jeg med så mange gæt på, hvem morderen var, og hvordan det hele hang sammen. Hvilket altid er helt perfekt. Især fordi jeg på ingen måde havde regnet plottet ud.

Månedens største overraskelse: Det må være “Papirprinsessen”. Jeg forventede at blive vild med den, hvilket jeg også var, men jeg forventede ikke, at jeg ville falde så meget for den så hurtigt. Men jeg kunne tydeligt mærke Elle Kennedys skrivestil i den, og samtidig mindede den mig på mange måder om “Off Campus”-serien, hvilket jeg slet ikke havde forventet. Det var dog en skøn overraskelse.

Månedens største skuffelse: Jeg er ikke blevet sådan rigtig skuffet over nogen bøger i juli, hvilket jo altid er rart. Dog havde jeg håbet på, jeg ville komme til at elske “Som du ser mig” lidt mere, end jeg rent faktisk gjorde. Jeg synes bestemt ikke, den var dårlig. Jeg har bare været lidt mere vild med de to første bøger i serien.

Opsamling på måneden: Dagene i juli er spurtet afsted, og jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden bliver af. Min baby vokser alt for hurtigt, og jeg forstår virkelig ikke, at han allerede er syv uger. Det er altså alt for vildt. Til gengæld er det fedt, at han er blevet så meget mere vågen – især fordi vi får så mange smil fra ham, og så pludrer han løs hele tiden, hvilket slet ikke er til at stå for. Måneden er mest af alt blevet tilbragt hjemme i lejligheden bare os tre, selvom det da også er blevet til et par barselsbesøg. Derudover har vi været ude at gå nogle skønne turer med barnevognen – dog slet ikke så mange, som jeg havde håbet på. Dette skyldes både det lettere efterårsagtige vejr, det har været en del dage i løbet af måneden, men også at jeg har været så heldig både at være blevet ramt af brystbetændelse, kvalme og et slemt udbrud af nældefeber. Til gengæld har det også betydet, at jeg har fået læst meget mere, end jeg nogensinde ville havde drømt om, jeg ville havde haft nået i den første hele måned som mor. Det hjælper dog også på det, at vi (indtil videre i hvert fald) har fået en ret nem baby med et rigtig godt sovehjerte. Noget begge hans forældre virkelig sætter pris på. <3 😉

Den kommende måned byder på: Hvem ved? Vi tager lidt tingene, som de kommer i disse måneder. I midten af måneden har jeg dog fødselsdag, hvilket jo altid er skønt. Jeg regner dog ikke med, det bliver til den store fejring. Men gaver og kage er jo altid godt. 😉 Derudover skal vi til 5-ugers undersøgelse med T (ja, lige et par uger for sent grundet ferie – dette var vi i dag, og alt var heldigvis helt perfekt), 8-ugers undersøgelse med mig (så jeg forhåbentlig kan komme ordentligt i gang med at smide graviditetskiloene), og så byder måneden også på et nyt besøg af sundhedsplejerske. Ellers skal vi have forberedt barnedåb og bare nyde hinanden så meget som muligt. Hvad angår læsning, så er jeg ret optimistisk (og ambitiøs!). Jeg har derfor også lavet en ret stor TBR, som kan ses på min Instagram (her) senere i dag. Jeg ved ikke, om jeg ender med at få læst lige netop disse bøger, men jeg håber på det. Jeg er dog glad, så længe jeg bare får læst. Det er nemlig en skøn måde at koble lidt af på.

Hvad fik du juli til at gå med, og fik du læst noget godt?

2 thoughts on “Læse-update #17: Juli

 1. Endelig har jeg fået taget hul på min læsepause, og har faktisk fået læst en del i juli.
  Jeg har lige fået læst Clifton-Krønikken og den var altså rigtig fin og enormt hurtigt læst. Men den bedste bog jeg har læst og faktisk ikke bare bedst i juli, men bedst meget længe, var “Det ender med os” af Colleen Hoover. Jeg er tosset med hendes måde at komme helt ind under huden på en, og er vild med hendes bøger. Har indtil videre læst 3, “Forbandede kærlighed”, som var helt fantastik, “Måske en dag”, som var god men ikke helt i samme kategori, og så “Det ender med os”, som er på højde med “Forbandede kærlighed”.
  Håber at august byder på lige så mange dejlige læseoplevelser.
  Og må lige tilføje at jeg er imponeret over hvad du får læst med en lille ny ? Her er mindste manden (ud af en flok på 4) lige blevet 3 år, og det er først indenfor det sidste ½ år at jeg rigtig er kommet igang igen ?
  Kh Sarah

  1. Ej, hvor fedt du er kommet ud af læsetørken! Det er altid så rart, når det sker – især når det er på baggrund af en masse skønne læseoplevelser. Jeg er forresten enig i “Det ender med os”. Det er en fuldstændig fantastisk bog, og Hoover er sådan en god forfatter <3 Du er desuden læst de samme af hendes bøger, som jeg selv har. Dog forelskede jeg mig fuldkommen i "Måske en dag", da jeg læste den første gang (som det første jeg læste af hende), og den vil derfor altid have en helt særlig plads i mit hjerte. Så selvom jeg f.eks. elskede "Forbandede kærlighed", som kom den altså ikke helt op på højde med "Måske en dag" for mig. Det tror jeg dog, at "Det ender med os" gjorde. Jeg har i hvert fald tænkt meget på den efterfølgende 🙂

   Tak! Jeg er også selv virkelig imponeret. Jeg havde på ingen måde troet, at jeg ville få læst så meget. Faktisk regnede jeg ikke rigtig med, at min læsning ville være oppe at køre endnu. Men det er så fedt! Især fordi det giver mig så meget overskud, at jeg har mulighed for at dykke ned i en god historie og bare slappe fuldkommen af i mens 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *