Krimimessen i Horsens 2014

Det er jo ikke ligefrem en nyhed, at der i weekenden (d. 5-6 april) bliver afholdt den årlige krimimesse i Horsens, men jeg vil alligevel lige knytte et par ord til den.

Jeg har aldrig selv været afsted til den, og kommer det desværre heller ikke i år, da jeg prioriterer at tage hjem i påsken istedet. Altså medmindre der er nogle, der har lyst til at betale min transport og/eller indgangen – så ville jeg da bestemt ikke tøve med at tage afsted. Anyone? 😉 Ej, spøg (det er det ikke) til side, så er programmet virkelig godt, og jeg vil derfor gerne fortælle lidt om, hvordan mit program ville se ud, hvis jeg skulle afsted. Det kunne jo være, det kunne give lidt inspiration.

Jeg vil dog udelukkende gå ud fra programmet lørdag, da det er den dag, jeg finder mest interessant – selvom programmet søndag nu også er meget godt.

 • 11.00: Maria Kjær-Madsen taler med Bent Stenbakken om Tavshedens mørke (Arresten).
 • 12.40: Chris Carter fortæller om sit arbejde som kriminalpsykolog i staten Michigan (Teltet).
 • 14.30: Kærlighed, sex og erotik som litterært begreb i moderne (dansk) krimi. Sissel-Jo Gazan, Stephanie Gaarde Caruana og Jesper Stein taler med Nanna Mogensen (Snedkeriet).
 • 15.45: Chris Carter taler med Niels Lillelund om Dødsshowet (Snedkeriet).
 • 16:20: Sander Jakobsen taler med Liselotte Wiemer om Forkynderen (Teltet).

Derudover er der en masse andre oplæg om krimier og horror, som kunne være virkelig spændende at deltage i. Desuden ville jeg da også gerne se forfattere som Christian Reslow, Jesper Stein, Jussi Adler-Olsen, Jørn Lier Horst, Mads Peder Nordbo, Rasmus Dahlberg, Sara Blædel og Sofie Sarenbrant – men det er ikke nogen, som bare måtte være på mit program.

Samtidig skulle jeg selvfølgelig rundt til de forskellige messestande, og mon ikke også, jeg skulle have signeret nogle bøger? Carters signetur ville jeg i hvert fald ikke sige nej til 😉

Skal I på krimimesse, og hvad står på jeres program?

4 thoughts on “Krimimessen i Horsens 2014

 1. Jeg skal til krimimessen i år. Det er hovedsageligt for at se Jussi Adler-Olsen, som af forholdsvist ukendte årsager har blødgjort mit ellers så kritiske krimi-hjerte. Jeg har aldrig været særlig glad for krimier, men jeg har fuldstændig forelsket mig i Jussis karakterer – Carl Mørck og Assad er det dejligste makkerpar! Jeg kender ikke så meget til krimiverdenen, så det kan da være, at jeg vil forsøge mig med noget af det du nævner her!

  1. Jeg synes helt sikkert, du skal forsøge dig med noget af det. Specielt vil jeg (selvfølgelig) anbefale dig Carter – bare fordi jeg elsker ham, og ikke kan anbefale ham nok 😉
   Men det er fedt, at Adler-Olsen har kunne blødgøre dit kritiske krimi-hjerte – det er altid rart, når forfattere kan få en til at ændre mening om en genre 🙂

 2. Åååååh Chris Carter! <3 Den mand er jo grund nok til at jeg næsten overvejer at tage hele vejen til Horsens. Det bliver dog ikke i år, jeg krydser i stedet fingre for at han kommer tilbage til Bogforum igen. 😀

  1. Han er altså bare fantastisk! Jeg krydser bare fingre for, at han komme til DK igen, og at jeg der har mulighed for at se ham. Men mon ikke? Det lader til han godt kan lide Danmark 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *