Konkurrence #11: “Jeg er her stadig” af Clélie Avit

Denne konkurrence er sponsoreret af Plusbog.

I sidste uge modtog jeg en overraskelsespakke fra Plusbog i forbindelse med, jeg har opstartet et samarbejde med dem. Pakken indeholdte et fint stofnet med to bøger og et par bogmærker. Den ene bog var en skøn opskriftbog med kager, hvilket man jo altid kan bruge. Den blev derfor straks sat ind sammen med mine andre kogebøger. Den anden bog var “Jeg er her stadig” af Clélie Avit, som jeg med det samme tænkte, ville være meget oplagt at udlodde i en konkurrence.

Bogen står nemlig allerede i min reol og pynter noget så fint. Desuden har jeg faktisk også allerede læst den. Jeg lyttede nemlig til den som lydbog i løbet af ganske få dage i efteråret 2016, hvor jeg forelskede mig fuldkomment i den. Jeg gik på daværende tidspunkt ind til den uden de store forventninger, men den endte med at overraske mig virkelig positivt. Den var simpelthen bare fantastisk, og jeg elskede, hvor unik dens indhold var. Ydermere har den virkelig sat sig fast – både i mit hjerte og i min hukommelse.

Jeg vil derfor med glæde dele den med dig, hvis du endnu ikke har fået læst den. Desværre har jeg kun et ekstra eksemplar af den – men det er da en start. Så hvis du mener, du skal være den heldige, der får muligheden for at tilføje denne skat til din reol, så læg en kommentar til dette indlæg med din e-mailadresse. Fortæl desuden meget gerne om en bog, der har brændt sig fast i din hukommelse. Jeg skal have kommentaren senest d. 19. marts kl. 12, og vinderen skal have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.

Held og lykke <3

22 thoughts on “Konkurrence #11: “Jeg er her stadig” af Clélie Avit

 1. Mon ikke du mener d.9.april som svarfrist? 🙂
  Jeg er netop blevet færdig med “Den, der lever stille” af Leonora Christina Skov, og den har godt nok efterladt et aftryk, må jeg sige. Ellers er jeg blevet meget blændet af islandskeKristín Marja Baldursdóttir forfatterskab, særligt “Havblik” står stærkt i min hukommelse.
  Vh Katrine

  1. Tak for at pointere det. Jeg mente d. 19. marts – men indlægget skulle faktisk også først havde været ude i morgen, så det er i det hele taget gået super godt med datoerne 😉

 2. Jeg da rigtig gerne have mulighed for at læse denne skønne bog du roser sådan!
  Lige for tiden læser jeg Forestillinger om støv – La Belle Sauvage af Philip Pullman.
  Håber du får et frugtbart samarbejde med plusbog ?
  (maleneeek@hotmail.com)

 3. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig!
  En bog der har brændt sig fast på hukommelsen, det må nok lige nu være Advokatens Marionetdukke, slutningen kan jeg slet ikke glemme ?

  E-mail: Eriksenbenne@gmail.com

 4. The circle af Dave Eggers sidder stadig i mig selvom der er længe siden jeg læste den..Den bog gav godt nok stof til eftertanke,selvom det er fiktion så har den også et vist hold i virkeligheden. Og med tanke på alle de mennesker der lykkeligt giver apps adgang til deres telefoner uden at læse betingelserne og dermed(uforvarende!?!) giver tilladelse til at de faktisk kan blive “aflyttet” og overvåget af div. firmaer,,skræmmende!!!

  Kunne være lækkert at vinde noget nyt læsestof (y)

  Boghilsner fra

  Susanne

  mail: circe@os.dk

 5. Det lyder da som en rigtig fin bog, der meget gerne må komme og bo hos mig 😉
  Jeg har for nyligt læst A Wild and Unremarkable Thing af Jen Castleberry, som var solgt til mig som en fantasy om en pige, der skal nedlægge en drage. Det viste sig dog at være en historie om så meget mere. Den er kort og velskrevet og jeg nød den virkelig meget! Og den har bestemt gjort indtryk på mig.

  Mail: books@cherryblossomreads.com

 6. Åh, den vil jeg bare så gerne læse – især nu hvor du anbefaler det så fint? Var lige ved at købe den i går. Så håber virkelig jeg vinder den.

 7. Den vil jeg da meget gerne læse. Jeg kan på det varmeste anbefale Astrid og Veronika af Lisa Nilsson. Det er en smuk og meget gribende historie om et uventet venskab mellem en ung en ældre kvinde. madambertelsen@gmail.com

 8. Jeg er netop ved at genlæse Miranda-serien af Kerstin Sundh, en svensk pigebogsserie som jeg læste for 7 år siden. Selvom jeg havde glemt det meste om serien udover at det var en svensk forfatter, havde seriens grundide brændt sig fast i mit indre, og jeg var lykkelig, da jeg fandt den igen 🙂

  offentliganna@gmail.com

 9. Åh ville være skønt med lidt læsestof i min barsel 🙂
  Har lige færdiggjort pigen uden navn – virkelig god og skræmmende bog !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *