Konkurrence #10: Fødselsdag

Tirsdag d. 15. august fyldte jeg 23 år, og jeg blev fejret rigtig godt med skønne gaver, hygge, babynus og masser af kys. Tiden er dog fløjet fuldstændig forbi for mig, og derfor har jeg slet ikke noget at få fejret min fødselsdag herinde. Det kan vi dog bestemt ikke have. Fejring er jo så hyggeligt – især når det kommer én af jer til gode. Og det gør det uden tvivl denne gang. Jeg opdagede nemlig for et par uger siden, at jeg ikke har afholdt en konkurrence herinde siden februar, hvilket jo er alt for længe siden.

Jeg udlodder derfor et eksemplar af “Bossman” af Vi Keeland. Jeg har selv lige læst bogen, og var derfor slet ikke i tvivl om, at det selvfølgelig skulle være et (nyt – selvfølgelig) eksemplar af denne, som skulle være præmien. Jeg elskede nemlig virkelig bogen. Efter min mening er den nemlig en helt perfekt blanding mellem humor, romance og en god dybde. Og så tænker jeg, den vil være perfekt nu her, hvor de fleste efterhånden snart er startet på arbejde og studie igen.

For at vinde “Bossman” skal du smide en kommentar herunder, hvori du fortæller, hvilken bog du sidst læste og elskede. Desuden skal du sørge for at skrive din mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen løber til og med fredag d. 8. september. Vinderen skal desuden have en dansk adresse, som bogen kan sendes til.

Held og lykke!

19 thoughts on “Konkurrence #10: Fødselsdag

 1. Den sidste bog jeg læst er Empire of Storms (Throne of Glass #5) af Sarah J. Mass. Det er anden gang jeg læser denne bog i år.

  Tillykke med fødselsdagen og de 23 år.

  /Ea (mail: ea@chamberlain.dk)

 2. Tillykke med fødselsdagen i sidste uge ??☺
  Jeg læste for nylig ‘Hvad hjertet ved’ af Jessi kirby og elskede den❤

 3. Stort tillykke med de 23 år 🙂

  Er næsten lige blevet færdig med Arven-kvartetten af Christopher Paolini og den er fantastisk <3

  Bog og fødselsdagshilsner fra Susanne

  Mail: circe@os.dk

 4. Den har jeg hørt meget godt om! Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg har lige læst colleen hoovers nyeste, som var god!

 5. Tillykke med de 23 år ?? Den sidste bog jeg læste var “Den sorte kætter” af Leigh Bardugo. Den var smadder god og havde den rette mængde spænding, fantasy og romance ?

 6. Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg har læst ILTTYV – Over sløret, og jeg elskede den.

  Mange hilsner,
  Bente

  benteskou (a) gmail.com

 7. Hej Simone,
  et højt tillykke med dine 23 smukke sommerår:-)
  Dejligt du havde en god dag og også synes du vil begave en af os heldige læsere!
  Jeg har sidst læst en neuropsykologisk bog af Steen Heeling og den var jeg opslugt af.
  Vil meget gerne vinde BossMan og fordybe mig heri:-)
  Rigtig god weekend til dig!

 8. Den sidste bog jeg læste, – OG som jeg elskede var “Tørst” af Jo Nesbø. Det er altid en “lille sorg” når man skal sige farvel til Harry Hole og hans univers 🙂 Tillykke med de 23 år!

 9. Stort tillykke med dagen! Håber at læsehesten fik gode gaver – måske var der en bog i eller eller to ?
  Dejligt med en god give-away ???
  Den seneste bog jeg BÅDE har læst og elsket at stifte bekendtskab med må så afgjort være “En uskyldig familie” af Katrine Marie Guldager. Hun har skrevet en fremragende slægtsroman om en familie der gemmer på løgne og har en lang række konflikter med hinanden – men så afgjort også kæmper hver især med at finde tilfredshed, glæde, accept, anerkendelse og lykke i livet. Den rammer spot on!

 10. Tillykke med fødselsdagen 🙂 Den sidste bog jeg læste var “Mine hemmeligheder” af Sophie Kinsella. Super god historie, der kun kan anbefales

 11. Jeg var meget vild med “The Fill-In Boyfriend” af Kasie West, som jeg læste i ferien. Og mange gange tillykke <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *