Kindle Deals #2

kindle-deals-2Det er over et år siden, jeg lavede første og sidste indlæg i denne indlægskategori, og det er da egentlig ret meget for dårligt. Dog må jeg indrømme, at jeg faktisk også synes, det er ret lang tid siden, der har været en god mængde Kindle bøger på tilbud. Og indlæggene er jo sjovest, hvis der i hvert fald er én håndfuld. Da det gik op for mig tidligere, at der rent faktisk er virkelig mangle tilbud i øjeblikket, var der derfor heller ingen tvivl om, at jeg bare måtte lave et indlæg til jer. Så her kommer en masse skønne Kindle bøger, der koster under $3 stykket. Jeg ved ikke, hvor længe tilbuddene gælder, så skynd jer at købe, hvis I er interesserede.

Gratis

Under $2

Under $3

Planlægger I at købe nogen af bøgerne, eller ejer I måske allerede nogen af dem? Og i så fald er der så nogen af dem, I virkelig kan anbefale?

One thought on “Kindle Deals #2

  1. “A thosand pieces of you” er meget anbefalesværdig! Jeg har lige afsluttet toeren i serien, og venter spændt på nummer 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *