Jeg ønsker mig #19

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Der er ikke så meget at sige til denne uges bog. Jeg opdagede den for et par dage siden, og har på ingen måder kunne slå den ud af hovedet siden. Det lyder virkelig som en god bog, og jeg er sikker på, det er lige sådan en bog, jeg har brug for i øjeblikket. Jeg er i hvert fald sikker på, jeg meget snart kommer til at bestille den hjem.

Bogen, jeg snakker om i denne uge, er Trouble af Non Pratt

In this dazzling debut novel, a pregnant teen learns the meaning of friendship—from the boy who pretends to be her baby’s father.

When the entire high school finds out that Hannah Shepard is pregnant via her ex-best friend, she has a full-on meltdown in her backyard. The one witness (besides the rest of the world): Aaron Tyler, a transfer student and the only boy who doesn’t seem to want to get into Hannah’s pants. Confused and scared, Hannah needs someone to be on her side. Wishing to make up for his own past mistakes, Aaron does the unthinkable and offers to pretend to be the father of Hannah’s unborn baby. Even more unbelievable, Hannah hears herself saying “yes.”

Told in alternating perspectives between Hannah and Aaron, Trouble is the story of two teenagers helping each other to move forward in the wake of tragedy and devastating choices. As you read about their year of loss, regret, and hope, you’ll remember your first, real best friend—and how they were like a first love.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *