Currently reading #10

I øjeblikket læser jeg Gøgens kalden af Robert Galbraith/J.K. Rowling, som er denne måneds valg i læseklubben.

Jeg har virkelig længe haft lyst til at læse den, da den for det første lyder ret spændende, og for det andet har jeg været nysgerrig efter at læse noget andet af J.K. Rowling end Harry Potter-serien. Godt nok, synes jeg også, Den tomme plads lyder ret god, men den må jeg læse på et andet tidspunkt.

Jeg er endnu ikke vildt langt inde i bogen, men indtil videre kan jeg virkelig godt lide den. Historien virker spændende, og jeg har allerede et had/kærlighedsforhold til hovedpersonen; hvilket jeg virkelig elsker. Desuden kan jeg virkelig godt lide sproget. Det er måske ikke helt så specielt, men det passer virkelig godt til bogen, og det får virkelig læsningen til at flyde.

Hvad læser I i øjeblikket? Har I læst Gøgens kalden, og hvad synes I om den?

2 thoughts on “Currently reading #10

    1. Det er måske også lidt mere min genre. Men ja, jeg glæder mig også til at snakke om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *