Jeg ønsker mig #28

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

“Jeg ønsker mig” har holdt en lille pause de sidste to måneder. Ikke fordi jeg ikke har ønsket mig en masse bøger, men fordi jeg ifm. min nedsættelse af mine bogkøb, ikke har haft lyst til at friste mig selv mere. Men eftersom det er ved at være tid til at skrive ønskeseddel til jul (min familie efterspørger i hvert fald en), tænkte jeg at det ville være et perfekt tidspunkt at få det op at køre igen.

Denne uges bog er udgivet i startet af denne måned, og jeg har derfor endnu ikke hørt så meget om den. Jeg synes dog, den lyder ret spændende, og samtidig lyder den ikke rigtig som noget, jeg har læst før. Hvilket uden tvivl gør mig endnu mere nysgerrig efter at læse den. Der er dog også noget med drager i bogen, hvilket jeg virkelig godt kunne tænke mig at læse om, og samtidig er den en børnebog, hvilket på en måde bare får bogen til at virke endnu bedre.

Bogen jeg snakker om er Pennyroyal Academy af M.A. Larson.

Jeg ønsker mig #28Pennyroyal Academy: Seeking bold, courageous youths to become tomorrow’s princesses and knights….Come one, come all!

A girl from the forest arrives in a bustling kingdom with no name and no idea why she is there, only to find herself at the center of a world at war. She enlists at Pennyroyal Academy, where princesses and knights are trained to battle the two great menaces of the day: witches and dragons. There, given the name “Evie,” she must endure a harsh training regimen under the steel glare of her Fairy Drillsergeant, while also navigating an entirely new world of friends and enemies. As Evie learns what it truly means to be a princess, she realizes surprising things about herself and her family, about human compassion and inhuman cruelty. And with the witch forces moving nearer, she discovers that the war between princesses and witches is much more personal than she could ever have imagined.

Set in Grimm’s fairytale world, M.A. Larson’s Pennyroyal Academy masterfully combines adventure, humor, and magical mischief.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *