Hvordan jeg læser (Tag)

Jeg så dette tag hos PeruseProject, og blev simpelthen nødt til at hugge det, og lave det på bloggen. Jeg synes nemlig selv, det er så hyggeligt at læse/høre om, hvordan andre læser – og andre læserelaterede ting.

Undskyld de engelske spørgsmål – jeg kunne simpelthen ikke oversætte dem, så det lød godt.

How do you find out about new books to read?
Jeg får rigtig meget inspiration fra de andre danske bogbloggere – specielt til danske bøger. Desuden elsker jeg at se Booktubers, hvor jeg ofte får inspiration til en masse spændende engelske bøger. Goodreads er også en (god) kilde til evig inspiration. Jeg synes, det er en rigtig let og god måde at finde nye og spændende bøger på, da man samtidig kan få rigtig meget information om bøgerne. Og til sidst bliver jeg nødt til at sige biblioteket! Jeg kan gå rundt mellem hylderne i timevis, og hele tiden finde nye bøger, som jeg gerne ville have ned hjem.

How did you get into reading?
Da jeg lærte at læse, blev jeg vidst bare fanget af det, og kunne ikke lægge bøgerne fra mig igen. Så ja, jeg tror egentlig bare, det er bøgerne og de mange historier, der fik mig til at læse.

How has your taste in books changed as you’ve gotten older?
Det er faktisk et godt spørgsmål. Lige nu kan jeg selvfølgelig ikke rigtig komme i tanke om, hvad jeg læste, da jeg var mindre. Altså udover at jeg læste rigtig mange dagbogsromaner og tøsebøger, hvorimod jeg nok hovedsageligt læser krimier nu. Dog kan jeg også godt finde på, stadig at læse noget af det samme, som jeg læste dengang.

How often do you buy books?
Det seneste år har jeg nok ca. købt bøger to/tre gange om måneden, alt efter hvor mange gange jeg er kommet forbi en genbrug eller loppemarked. Men egentlig er det vidst meget forskelligt. Det kommer an på, om jeg falder over et godt tilbud, der udkommer en bog, jeg ikke kan leve uden, og/eller hvor mange penge jeg har lige den måned.

How did you get into BookTubing (her er det så bare bogblogging i stedet)?
Jeg har efterhånden blogget i ret mange år, og for lidt over to år siden kom jeg frem til, at jeg ville oprette en blog med et tema, som lå mit hjerte meget nært. Det endte med at blive en bogblog, da jeg havde lyst til at dele min interesse for bøger. Samtidig ville jeg gerne begynde at skrive anmeldelser, så jeg bedre kunne huske de bøger, som jeg læste/læser.

How do you react when you don’t like the end of a book?
Jeg bliver sur! Det kan virkelig ødelægge hele bogen for mig, og hvis det er en serie, er det ret sikkert, at jeg ikke læser videre.

How often have you taken a sneaky look at the back page of a book to see if it’s a happy ending?
Nu kommer folk sikkert til at hade mig 😛 Jeg gør det nemlig alt for ofte. Jeg prøver virkelig at lade være, men ofte bliver jeg bare nødt til at være sikker på, at en bog ender godt. Når det så er sagt, så hader jeg spoilers – hvilket jo egentlig er lidt mærkeligt. Men det er altså bare noget andet, når det er mig selv, der spoiler det.

Kan I nikke genkendene til noget af det, som jeg skriver?

2 thoughts on “Hvordan jeg læser (Tag)

  1. Hvor er det bare et hyggeligt indlæg, jeg tror da vidst også jeg hapser dem videre 😀 Og fyfy, man må aldrig kigge frem – det er næsten blasfemisk for mig. Men jeg har det også meget stramt med spoilere generelt, så det kan også være det er derfor ^^

    1. Det synes jeg, du skal gøre. Jeg vil i hvert fald gerne læse dine svar 🙂

      Jeg hader virkelig også mig selv for at gøre det – men nogle gange kan jeg bare ikke lade være! :b

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *