Hjemme

Så er jeg hjemme igen efter en rigtig god tur til Prag. Eller det vil sige, at vi ankom til Danmark tirsdag aften. Herefter tilbragte vi dog lige et par dage hos min kærestes mor på Lolland og tog hjem derfra fredag eftermiddag. Siden der har jeg prøvet at blive lidt opdateret. Jeg har kigget både Facebook, Instagram og Bloglovin’ igennem. Desuden har jeg slappet en masse af, fået læst en smule og bare nydt at være hjemme igen. For som man siger: “Ude godt, hjemme bedst”.

Jeg vil få skrevet et indlæg om Prag en af de nærmeste dage, men først skal jeg lige have sorteret i alle de mange billeder, som vi har fået taget. Og så skal jeg også lige have skrevet anmeldelser af de bøger, som jeg har læst på det seneste. Jeg er nemlig kommet en anelse bagud.

Jeg håber, i alle har haft nogle gode uger, og at i ikke er helt forsvundet, selvom bloggen har stået lidt stille.

6 thoughts on “Hjemme

    1. Jeg er virkelig også glad for, at det var lige dertil ferien gik. Det er virkelig en fantastisk by! Og der er jo simpelthen så meget at opleve der 🙂

  1. Mange tak! Jeg føler virkelig også, at jeg har været heldig, for jeg havde jo sådan set haft det ok med bare at lave små stik-i-rend-dreng-opgaver på en redaktion. Jeg havde ikke forventet, at jeg kom til sådan rigtigt at få lov at få jord under neglene.

    Velkommen hjem i øvrigt! =D

  2. Hvor skønt at ferien var så dejlig og hjemkomsten så rar. Det er så skønt at sidde hjemme og bearbejde alle de fine indtryk, man har samlet sammen :’)

    1. Ja, det er det nemlig. Jeg har også lige ventet et par dage med at fortælle mig forældre, hvad vi egentlig har lavet. Men i aften skal der vises billeder, og fortælles en masse om, hvad vi har lavet! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *