Hip Hurra – Det’ min fødselsdag (+konkurrence)

Hip Hurra - Det' min fødselsdag (+konkurrence)Dette indlæg skulle egentlig være udkommet i fredags (d. 15/8-14), men jeg har slet ikke nået at åbne min computer før i dag, så det kommer altså først nu. Men konkurrence kan man vel altid bruge, også selvom den er lidt forsinket. Jeg kan dog fortælle nu, at jeg havde en rigtig god fødselsdag, og at jeg fik nogle gode gaver, hvoraf jeg nok snart skal vise jer to af dem. Det er nemlig to bøger, som jeg virkelig har ønsket mig.

I dag fylder jeg 20, og træder dermed ‘rigtigt’ ind i voksenverdenen. Eller altså jeg er i hvert fald ikke teenager mere, hvilket er en lidt underlig tanke. Men jeg er sikker på, mine tyvere bliver fantastiske, og samtidig kan det nu være, at folk ikke kigger helt så mærkeligt på mig, når jeg fortæller, hvor ung jeg egentlig er 😉

Dagen i dag starter ud med hjemmelavet morgenmad/brunch i selskab med mine søde forældre, søster og kæreste, hvorefter fejringen af mig bliver sat lidt på pause igen. Min søster flytter nemlig herop til det skønne Aalborg (faktisk kun meget få m. fra mig), og får udleveret nøglen til hendes lejlighed kl. 9.30, så derefter står resten af dagen på flytning. Det gør mig dog ikke spor, for det betyder nok en tur til bl.a. IKEA og Søstrene Grene, og de to steder er jeg rimelig begejstret for. Derudover regner jeg med at lokke min familie med en smuttur i en af mine yndlingsgenbruger for at kigge bøger, og bøger er jo altid skønt.

Jeg bliver helt sikkert også forkælet med nogle gode gaver. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at se, hvad folk har fundet på til mig. Det plejer altid at være virkelig godt! Men det er ikke kun mig, der skal forkæles. Det skal én af jer nemlig også!

Jeg har ikke helt kunne beslutte mig for, hvilken bog jeg ville udlodde, så nu tager jeg den lette løsning, og endnu engang udlodder en bog til højst £10 fra enten Book Depository eller Wordery. Det eneste I skal gøre for at være med er at følge bloggen på Bloglovin’ her og lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvilken bog, I ønsker jer aller mest i øjeblikket. Husk desuden e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen løber til mandag d. 1/9-14 kl. 14:00.

16 thoughts on “Hip Hurra – Det’ min fødselsdag (+konkurrence)

 1. Uha.. den er svær, jeg ønsker mig rigtig mange bøger rigtig meget. :0) Så det er ikke nemt at vælge hvilken jeg ønsker mig mest. Men på torsdag udkommer The King’s Curse som er den sidste bog i Philippa Gregorys rosenkrigene serie, så den skal jeg helt sikkert have.

 2. Tillykke med fødselsdagen 😀 Godt du havde en dejlig dag, jeg glæder mig til at se dine gaver 🙂

  Hvis jeg er så heldig at vinde, ønsker jeg mig the Executioner af Chris Carter. Jeg har kun læst den første, men vil helt vildt gerne læse videre 😀

 3. Hip Hurra for din fødselsdag!
  Et stort TILLYKKE, ja det skal du ha´ 🙂

  Lige i øjeblikket, ønsker jeg mig helt vildt:

  Den blå Dagbog af Alice Hoffman.

  Den lyder super spændende, og berører om det overhovedet er muligt, at man kan forandre sig så gennemgribende, at der overhovedet ikke er nogen lighed mellem den person, man var i fortiden, og den man er i dag.

  Mvh
  Kathe H.

  kathy.elisabeth@live.dk

 4. Stort tillykke med fødselsdagen – jeg glæder mig til at se dine gaver 😀

  Uh, jeg ønsker mig allermest Rebel Belle i øjeblikket, for den snakker alle så godt om 🙂 Men skal det være indenfor de 10 £, ønsker jeg mig ret meget Landline af Rainbow Rowel 🙂

 5. Jeg venter (og venter) på at Ken Folletts næste bog udkommer midt i september… så stryger jeg ud for at købe den!

  Det lyder som om du havde en dejlig fødselsdag – STORT tillykke herfra 🙂

 6. Tillykke med fødselsdagen!

  Altså lige i øjeblikket ønsker jeg mig “The Night Circus” i en pæn udgave..
  eller “Stardust” af Gaiman 🙂
  og så ønsker jeg mig også “Drageløberen” som graphic novel.. og cirka en milliard andre bøger 🙂

 7. Åh, stort tillykke Simone! Jeg håber, din dag var helt fantastisk :)!

  Den bog jeg ønsker mig mest lige nu, er nok ‘The Enchanted Places’ af Christopher Milne! Den har jeg sukket efter så længe!

 8. Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Jeg er forfærdelig dårlig til at købe de bøger jeg gerne vil have, så lige nu vil jeg meget gerne have fat i et par bøger jeg har villet købe siden januar. Der er tale om Scent of Magic og Taste og Darkness af Maria. V. Snyder.

 9. Forsinket stort tillykke :D:D

  Shit det er et svært spørgsmål, men lige nu tror jeg måske jeg mest ønsker mig… hmmm… king, eller.. måske madame bovary.. eller .. eller.. det er for svært :D:D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *