Følg bloggen (+konkurrence på FB)

Follow meDer er flere måder hvorpå, man kan følge mig og bloggen på sociale medier. Alle stederne ses ude i siden, hvor man også let kan klikke sig hen til stederne. Jeg vil dog lige præsentere lidt af dem for jer, da flere af stederne lægger lidt mere op til uformel kontakt, hvilket jeg synes er så hyggeligt. Jeg vil jo også gerne lære jer læsere lidt bedre at kende.

Det første sted er selvfølgelig Bloglovin’. Her kan man følge bloggen, og på den måde være sikret, at man aldrig går glip af et indlæg. Desuden er det også muligt at gemme indlæg herinde, så de f.eks. er let at finde igen, hvis man har lyst til at læse dem flere gange.

Andet sted er Facebook, hvor bloggen har sin helt egen side. Her deles der mest nye blogindlæg, men engang imellem spørger jeg også efter forskellige ting, eller deler f.eks. gode tilbud, jeg støder på. Desuden er det min plan, at der engang imellem skal afholdes lidt små konkurrencer, som kun er for mine følgere derinde. I øjeblikket kører der faktisk en konkurrence om ét eksemplar af Full Measures af Rebecca Yarros til Kindle, så skynd dig at smutte ind og deltag her.

Tredje sted er Twitter. Her er det ikke så meget bloggen, der er i fokus, men mere mig selv og min hverdag. Jeg deler derfor rigtig mange blandede ting derinde, og at følge mig der, er helt sikkert en god måde til at lære mig at kende en smule bedre. Jeg deler dog også nye indlæg på bloggen, tanker om bloggen og en hel del om læsning.

Fjerde sted er Instagram, hvor jeg deler rigtig meget bogrelateret. Her viser jeg rigtig ofte, hvad jeg læser, og hvilke nye bøger jeg tilføjer til min samling. I det hele taget er min Instagram stort set ren bogkærlighed. Jeg deler dog også en smule af små hyggelige hverdagsting derinde.

Femte og sidste sted er Goodreads, som selvfølgelig handler om alt det bog- og læserelateret i mit liv. Her kan man følge med i, hvad jeg læser, og lidt om hvad jeg synes om det. Desuden findes der anmeldelser over stort set alle de bøger, jeg læser, og jeg har flere forskellige ‘hylder’ med bøger. Her kan man f.eks. finde en hylde over mange af de bøger, jeg ejer, og en hylde over nogle af de bøger, som er på min ønskeseddel.

Følger I med nogle af stederne i forvejen? Er der ting I gerne vil se mere af fra min side på de forskellige sociale medier? Hvor kan I selv følges?

2 thoughts on “Følg bloggen (+konkurrence på FB)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *