Flyvehjørnet #9

Flyvehjørnet #9Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Lad os lige starte dette indlæg ud med at hylde, at det nu officielt er sommer. Det er altså skønt! Men det betyder jo selvfølgelig også, at vi er gået ind i juni, og det dermed er tid til endnu en ny udfordring i Flyvehjørnet. For det er jo en helt perfekt start på en hver ny måned.

Vi vil dog som altid lige starte med at kigge tilbage på den forgangne måned. Jeg endte som sagt med at beslutte mig for at læse “Mio, min Mio” af Astrid Lindgren, hvilket var en god beslutning. Bogen var desværre lidt en skuffelse, men jeg var alligevel virkelig glad for, jeg valgte den. Jeg vil nemlig så gerne gennem alle de Astrid Lindgren bøger, jeg ejer. Så denne udfordring var ret perfekt til at kickstarte det projekt. “Mio, min Mio” gav mig nemlig virkelig meget lyst til f.eks. meget snart at genlæse “Ronja Røverdatter”.

Denne måned var det blevet Rikkes tur til at trække en magisk seddel fra krukken, og det resulterede i følgende:

“Læs en bog der indeholder overnaturlige væsener”

Jeg må indrømme, at jeg faktisk finder denne udfordring en anelse svær. Altså jeg har helt sikkert en del bøger indeholdende overnaturlige væsener, men bare ikke nogen som lige stod frem med det samme. Efter at have tænkt lidt er jeg dog nået frem til et par stykker, som det kunne være. Jeg vil dog ikke vælge lige nu, da jeg slet ikke kan finde ud af, hvilken jeg har mest lyst til at læse. Så vil I vide, hvad jeg ender med, så må I kigge med på Instagram her. Ellers kan I selvfølgelig også vente til næste måneds udfordringsindlæg.

Deltagere I maj: | Gunnhildpersson | Michlauritsen | Karina_cj | Oydisjacobsen | Mit liv, Min blog | Eibes BogblogLæsehest med fantasy |

Skal I være med i juni? Vi ses på #Flyvehjoernet!

3 thoughts on “Flyvehjørnet #9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *