Flyvehjørnet #11

Flyvehjoernet #11Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Juli måned gik hurtigt! Og jeg nåede kun at læse én enkelt bog. Heldigvis så synes jeg faktisk godt, den ene bog jeg nåede at få læst kan tælle til udfordringen. Det var nemlig en YA comtemporary, hvilket efter min mening er en helt perfekte årstidsrelateret genre. Bogen, som var “Because I Love You” af Tori Rigby, er måske ikke den mest sommerlige. Men den virkede nu alligevel ret god til udfordringen. Jeg nød i hvert fald at bruge et par sommeraftener i dens selskab.

I denne måned har Rikke udtrukket følgende udfordring:

“Læs en bog af en forfatter, du ikke har læst noget af før.”

Det her er én af de udfordringer, jeg virkelig har glædet mig til. Jeg elsker nemlig at dykke ned i ‘nye’ forfatteres forfatterskaber. Det er jo altid fedt at prøve noget nyt. Især hvis det viser sig, at forfatteren er virkelig god, og endda måske har skrevet andre bøger. Jeg synes i hvert fald, det er så skønt at finde gode forfattere, som jeg efterfølgende kan læse mere af.

Jeg har besluttet, at jeg vil læse “Illuminae” af Amie Kaufman og Jay Kristoff til denne måneds udfordring. Bogen har nemlig stået i min reol siden jul, og nu skal den altså læses! Den lyder jo så spændende. Desuden har jeg også “Starbound”-trilogien af Amie Kaufman og Meagan Spooner stående i reolen. Så det ville jo være godt at komme i gang med Kaufmans forfatterskab.

Deltagere i juli: | Lykkes_boeger | Dittem87 | Oydisjacobsen | Mit liv, min blog |

Skal I læse med i august? Vi ses på #Flyvehjoernet!

5 thoughts on “Flyvehjørnet #11

  1. Jeg vil virkelig forsøge at være med denne måned. Jeg tænker det samme hver måned, og så når jeg bare aldrig til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *