Flyvehjørnet #10

Flyvehjørnet #10Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Vi har i dag d. 4. juli, og dette indlæg kommer dermed en smule senere end normalt. Hvilket dog ikke skyldes andet, end at jeg er taget på sommerferie, og at sådan en ferie kræver en del planlægning og pakning. Derfor har bloggen lige fået lov til at stå stille, og jeg skylder jer derfor flere forskellige indlæg; heriblandt et indlæg om udfordringen i Flyvehjørnet for juli.

I juni fik jeg desværre ikke læst nogen af de bøger, som jeg overvejede til udfordringen. Istedet landede “Himlen brænder” af Line Kyed Knudsen i min postkasse, og jeg valgte derfor at give mig i kast med den. Jeg har nemlig glædet mig til dens udgivelse siden sommeren sidste år, så jeg kunne ganske enkelt ikke lade være. Jeg endte derfor med at læse om zombier i månedens udfordring, og det var nu også meget godt. Især fordi jeg sjældent læser bøger, som indeholder dette.

Denne måned har jeg udtrukket følgende udfordring, som efter min mening er helt perfekt til juli:

“Læs en årstidsrelateret bog”

Juli og årstidsrelateret bog? Det kan jo kun betyde masser af skønne sommerbøger! Hvilket jo er en helt perfekt udfordring til sommerferien. Ja, faktisk vil jeg nærmest ikke kalde det en udfordring. Jeg er i hvert fald sikker på, at de fleste vil have let ved at læse mindst én bog til udfordringen. Selv håber jeg dog på en hel stak! Man må jo udnytte ferien så meget som muligt. 😉

Jeg ved derfor heller ikke helt præcist, hvilken bog jeg ender med at læse til udfordringen. Lige nu har jeg nemlig lyst til at læse så mange som muligt. Dog kunne det godt tænkes, at jeg f.eks. benytter udfordringen til endelig at få læst noget mere af Morgan Matson. Hendes bøger får jo altid så meget ros.

Deltagere i juni: | lykkes_boeger |  Læsehest med fantasy |

Skal I være med i juli? Vi ses på #Flyvehjoernet!

3 thoughts on “Flyvehjørnet #10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *