En heldig vinder

En heldig vinderSå sluttede min 100 følgere konkurrence, og det er tid til at trække en heldig vinder. Men først vil jeg lige sige tak til alle dem, der har deltaget. Desuden lyder det virkelig som om, I alle har nogle rigtige hyggelige læseplaner for sommeren. Mine egne læseplaner kommer der et indlæg om i morgen. Men nu til en vinder!

Jeg valgte at ty til random.org, da jeg har lidt travlt i dag. Og random.org gav mig tallet 54, som var min egen kommentar til Rikkes kommentar. Rikke er altså den heldige vinder af en valgfri bog til højst £10 fra enten The Book Depository eller Wordery. Stort tillykke! Jeg sender straks en mail din vej, og så glæder jeg mig meget til at se, hvilken bog du vælger.

4 thoughts on “En heldig vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *