Dewey’s Read-a-Thon #3: Opsummering

Dewey’s Read-a-Thon #3 - OpsummeringDe sidste døgn har været så hyggeligt! Jeg formåede endnu engang ikke at holde mig vågen, men natten før havde heller ikke været den bedste, så jeg har egentlig heller ikke forventet, jeg ville kunne holde mig vågen hele døgnet. Desuden fik jeg slet ikke kommenteret på nogens blogindlæg, og flere af opdateringsindlæggene har jeg slet ikke fået læst endnu – men det trækker jo bare glæden lidt længere. Jeg glæder mig i hvert fald super meget til at læse dem.

End of Event Meme
1. Which hour was most daunting for you? Hm, in hour 8 I began to get tired, but it was hour 15 which was most tough. I also fell asleep during this hour.
2. Could you list a few high-interest books that you think could keep a Reader engaged for next year? I can’t list specific books, but short stories and childrens litterature are always great!
3. Do you have any suggestions for how to improve the Read-a-thon next year? No. I love it as it is!
4. What do you think worked really well in this year’s Read-a-thon? My reading. At least until I started getting tired.
5. How many books did you read? I read 3 books, 1 graphic novel/comic and some pages in two other books as well.
6. What were the names of the books you read? Mount København by Kaspar Colling Nielsen, Rare Beasts by Charles Ogden, Artemis Fowl by Eoin Colfer, Hawkeye, Vol.1 by Matt Fraction, Alex by Pierre Lemaitre (82 pages) and Spillet om sirenen by Pernille Vørs (142 pages)
7. Which book did you enjoy most? I really enjoyed the pages I read from Spillet om sirenen but Rare Beasts and Artemis Fowl were also really good.
8. Which did you enjoy least? Hawkeye, Vol.1 by Matt Fraction. It was okay but nothing more than that.
9. If you were a Cheerleader, do you have any advice for next year’s Cheerleaders?
10. How likely are you to participate in the Read-a-thon again? What role would you be likely to take next time? I would really love to participate as a reader in the Read-a-thon again!! I’m already so exicited for next time!

Som I kan se ovenfor, så fik jeg læst 4 hele bøger (ja, jeg tæller også Hawkeye, Vol.1 som en bog) og læst lidt af to andre. Jeg var allerede igang med Alex før readathonet, og besluttede mig derfor til at læse den færdig under det. Derudover nåede jeg også at få begyndt på Spillet om sirenen.

Jeg fik sammenlagt læst 918 sider, hvilket jeg faktisk er ret godt tilfreds med, nu når jeg ser tallet. Jeg følte nemlig ikke rigtig, at jeg havde læst så meget. Slet ikke fordi jeg jo også holdte pauser og fik lidt over 5 timers søvn.

Med hensyn til bøger jeg fik læst, så var jeg ret glad for dem, jeg endte med at læse. Jeg ville selvfølgelig ønske, jeg havde holdt mig til min udvalgte liste, men jeg fik at vide fra flere, at Jellicoe Road skulle være en smule forvirrende i starten, og jeg tænkte derfor at den ikke ville være så god til readathon. Derudover prøvede jeg at læse lidt i Du, men kunne mærke det er en bog, jeg gerne vil tage mig tid til at læse (i hvert fald ikke føle mig lettere stresset imens), da sproget f.eks. virker ret fint. Desuden var de tre jeg fik læst fra min bunke nogle, jeg virkelig har ville læse længe, så dem er jeg så glad for, jeg endelig fik læst! Samtidig var det også rart at blive færdig med Alex, og Spillet om sirenen var efter en del ventetid dumpet ned i min postkasse i fredags, og lå derfor også lokkede ret meget. Så selvfølgelig blev jeg nødt til at starte på den.

Gik du glip af mit opdateringsindlæg? Så find det her.
Hvor meget og hvad fik I læst? Havde i et hyggeligt døgn, og håber I også på at kunne være med næste gang?

7 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon #3: Opsummering

  1. Det var da også en god stak du fik læst dig 🙂 Ligesom dig havde jeg slet ikke forventet at jeg skulle holde mig vågen hele døgnet. Kender mig selv godt nok til at vide at mit humør ikke ville have det så godt af det, så jeg sov også lige 6 timer :p

    1. Ja, jeg er virkelig også glad for det 🙂 Jeg havde håbet, jeg kunne holde mig vågen trods dårlig søvn natten før, men jeg nåede bare til et punkt, hvor jeg ikke engang gad at kæmpe imod trætheden længere. Og hellere sove end at misse noget af historien, fordi man kun har været halvvågen da man læste det 🙂

  2. Skideflot at du fik læst så mange sider når du også fik sovet – imponerende!! Det har været sådan et dejligt, dejligt døgn :)!

    1. Jeg er/var faktisk også selv ret imponeret over det, da jeg regnede tallene sammen. Jeg havde i hvert fald ikke rigtig regnet med så meget, når jeg også sov 😀 Og ja, det har virkelig været et dejligt døgn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *