Dewey’s Read-a-thon 2017 #6: Opsummering

Jeg valgte jo at deltage i readathonet i år, selvom jeg godt vidste, at det selvfølgelig ville blive en noget anden oplevelse end normalt. Jeg plejer jo at kunne isolere mig fuldstændig, og ikke skulle tage stilling til noget andet, end hvad jeg skal læse, hvilken slags te jeg skal vælge, og hvilke snacks jeg skal spise. Men med en baby i huset kunne det jo ikke rigtig lade sig gøre denne gang. Men jeg synes faktisk, jeg havde en rigtig god oplevelse alligevel. Det kunne nemlig sagtens lade sig gøre at få læst lidt. Endda også selvom T ikke havde verdens bedste dag i lørdags, og generelt var ret meget vågen i løbet af mit læsedøgn.

Ovenstående gjorde, at jeg fokuserede mest på læsningen, når jeg havde tid til dette. Jeg var altså dermed ikke så social i løbet af døgnet, hvilket jeg ellers plejer at elske. Men denne gang kunne jeg bare mærke, at hvis jeg skulle få læst noget, så var det netop i læsningen, jeg skulle lægge min energi. Hvilket også gjorde, at jeg faktisk nåede at få læst hele tre bøger i løbet af readathonet. Godt nok var det to rimelig lette børnebøger og en graphic novel, men jeg er nu alligevel ret stolt af det. Især fordi det giver 487 sider, og alle tre bøger var nogle, jeg virkelig gerne ville læse.

I løbet af readathonet fik jeg læst følgende:

 • Tidevandet” af Nick Clausen (152 sider): 3/5 stjerner.
 • Saga, volume #6” af Brian K. Vaughan og Fiona Staples (152 sider): 4/5 stjerner.
 • De døde brødre” af Nick Clausen (183 sider): 3/5 stjerner.

Dette readathon endte også med at blive det, hvor jeg snackede mindst. Jeg fik nemlig kun en lille smule kage, og så drak jeg én kop chai-te. Det bunder dog nok mest af alt i, at jeg ikke rigtig havde nået at få indkøbt snacks, og samtidig skyndte jeg mig jo bare at læse, når muligheden bød sig. Så jeg tænkte faktisk ikke rigtig over det. Sushi til aftensmad kan dog nok også havde haft en betydning, da det nærmest var snack i sig selv. Det er nemlig virkelig længe siden, jeg sidst har fået det.

Hvordan gik dit readathon? Fik du læst det, du havde planlagt og snacket noget godt?

4 thoughts on “Dewey’s Read-a-thon 2017 #6: Opsummering

 1. Dejligt at høre, at du var tilfreds med din oplevelse ♥
  Jeg havde også et hyggeligt read-a-thon og glæder mig allerede til næste arrangement! 😀

  Mvh.
  Den lille Bogblog

 2. Så dejligt, at høre at du fik læst mere end forventet, og at du hyggede dig! Dejligt med Sushi til aftensmad, som lyder til at have været en skøn forkælelse <3
  Vi havde et skønt Readathon, og Isabel fik læst og læst – så hun blev så glad bagefter 🙂

 3. Det er fandme sejt, at du deltog (og fik læst så meget) med ny bæbs. Imponerende!
  Jeg fik ikke læst så meget, som jeg håbede på. Men til gengæld hyggede jeg mig gevaldigt med alt muligt andet. Ahaha 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *