Dewey’s Read-a-thon 2017 #5: Følg mit læsedøgn

Så blev det lørdag, og om nogle timers tid er det atter engang tid til readathon. Jeg har dog snydt lidt med læsningen, og er faktisk tyvstartet en smule. Michelle afholder nemlig Bogbyttemarked i dag, og jeg har derfor brugt lejligheden til at lytte lidt lydbog på vej ind med bussen til markedet. Desuden er det også pt. det sted, jeg befinder mig. Hvilket er en ret god optakt til readathon. Her er i hvert fald masser af hygge og bogglæde.

Har du planlagt snacks, støvet bøgerne af og forberedt din læsekrog?

Kl. 13.55: Readathonet starter lige om lidt! Jeg er kommet hjem fra Bogbyttemarked, og har lige hurtigt været ude og få taget lidt billeder til dette indlæg. Lyset er nemlig vildt dårligt i dag, så det kommer nok ikke til at gå så godt med at tage live billeder. Jeg krydser dog fingre for et par stykker, men nu må vi se. Jeg kan dog se på det hele, at jeg ikke når startskuddet. Jeg har nemlig en sulten baby, og så skal jeg nok også lige have lidt babynus bagefter. Men jeg håber, du kommer godt i gang.

Hvor kan dit læsedøgn følges? Smid gerne links i kommentarfeltet 🙂

Kl. 15.18: Jeg håber, du er kommet godt fra start! Det er jeg nemlig selv. Jeg nåede som forudset ikke startskuddet, men jeg er alligevel allerede på side 61 i “Tidevandet” af Nick Clausen, som er min første bog. Bogen er først sådan rigtig ved at begynde nu, men det tegner godt. Jeg er i hvert fald ret nysgerrig efter at læse videre.

Hvilken bog har du startet readathonet med?

Kl. 17.29: Der er sket en del siden sidst – dog ikke rigtig på læsefronten. T endte nemlig med at blive ekstremt overtræt, men nægtede selvfølgelig at sove. Lige indtil jeg satte noget beroligende musik på i kombination med hvid støj. Men det betød, at han endte med at falde i søvn på mig. 30 minutters søvn var dog selvfølgelig nok for powernapperen, som vågnede op og var vildt sulten. I mens han fik mad, gik det op for os, at vi havde planlagt tacos til aften. Hvilket er virkelig lækkert, men også ret tidskrævende at forberede. Så jeg har netop bestilt sushi i stedet. Det er jo lidt en form for festaften 😉

Hvordan går din læsning?

Kl. 18.16: Jeg har netop vendt sidste side i “Tidevandet”, og har dermed læst min første bog i løbet af readathonet. Nu vil jeg dog få ryddet lidt op, og så vil jeg få spist noget aftensmad, som burde dukke op inden alt for længe. I mellemtiden vil jeg også overveje, hvad jeg skal læse bagefter. Tror måske det står mellem “Saga, volume 6” og “Jack the Ripper”. Men nu må vi se, hvad jeg ender med. Jeg har nemlig også lidt lyst til at tage en af Clausens andre bøger ud af reolen og læse den. Han skriver jo rigtig godt, og samtidig er bøgerne skrevet i et sprog, som gør, at de passer ret godt til readathon.

Kl. 20.59: Jeg har fået spist, hygget mig med at deltage i lidt udfordringer, og nusset Tim som nu sover. Nu vil jeg lige tjekke udfordringen ud for 8. time, og så vil jeg begynde på “Saga, volume 6”, som vidst vandt pladsen som min næste bog. Jeg tænker i hvert fald, at jeg lige vil få læst første kapitel af den.

Hvad læser du i øjeblikket?

Kl. 22.02: Én time senere og en baby der stadig sover, betyder at jeg kun mangler to ‘kapitler’ af volume 6 af “Saga”, som er virkelig god. Jeg er altid ret forvirret over serien, da der jo sker enormt meget og er vildt mange personer. Men jeg hygger mig alligevel altid virkelig godt. Nu vil jeg dog lige holde en kort pause, så jeg kan få svaret på kommentarer.

Kl. 22.46: Jeg har netop vendt sidste side i “Saga”, og nu har jeg bare virkelig meget lyst til at læse næste volume. Det har jeg dog desværre ikke, så det må blive noget andet i stedet. T er dog lige vågnet, så jeg vil nusse med ham lidt, før jeg nok begynder på “Jack the Ripper” af J. W. Lindberg. Den glæder jeg mig nemlig også virkelig meget til at læse.

Kl. 00.21: Jeg har slet ikke nået at få læst noget siden sidst, og jeg tror efterhånden, det er ved at være sengetid. Jeg tænker dog, at jeg tager min bog med i seng og læser lidt, før jeg lægger mig til at sove, og så må vi se, hvor langt jeg når. Det her bliver i hvert fald min sidste opdatering på denne side af søvn.

Jeg håber, det går godt med din læsning – og/eller at du får dig lidt tiltrængt søvn.

Kl. 9.20: Jeg har været vågen i en times tid. Resten af huset sover stadig, selvom jeg dog tror, T snart står op. Men det har betydet, at jeg kunne ligge og langsomt vågne med lidt læsning i sengen. Således er jeg 58 sider inde i “De døde brødre” af Nick Clausen. Den stod egentlig ikke på min TBR, men jeg skulle tage en spontan beslutning om en e-bog, jeg ville læse i nat, da jeg ikke kunne tænde lyset i soveværelset. Og jeg havde lyst til at læse mere af Clausen, så selvfølgelig faldt valget på denne. Nu vil jeg dog lige få gjort mig klar til dagen og få spist lidt morgenmad.

Har du sovet? Og er du i så fald oppe og i gang igen?

Kl. 11.00: T tager dagens første lur i mine arme, men så er det jo godt, e-bøger findes. Jeg vil i hvert fald udnytte muligheden og få læst lidt videre i “De døde brødre”. Jeg nåede nemlig ikke mere, før T vågnede tidligere.

Kl. 12.37: Jeg har netop vendt sidste side af “De døde brødre”, hvilket passede perfekt med, at T vågnede kort tid efter. Bogen var desuden virkelig spændende, omend dog også en smule forudsigelig, så jeg er glad for, mit valg endte på den.

Jeg når nok ikke så meget mere læsning for denne gang, da jeg skal til at have gjort både mig og T klar til at tage afsted mod bogklub. Men hvis jeg gør, så opdaterer jeg selvfølgelig herinde.

Går din læsning godt her lige før slutspurten?

Kl. 17.36: Det er godt nok 3,5 time siden, readathonet sluttede. Men jeg fik ikke afsluttet indlægget helt, så der kommer lige en sidste opdatering her, hvor jeg lige er kommet hjem fra bogklub, som var super hyggeligt. Jeg nåede dog ikke at få læst mere, men det er helt okay. I morgen regner jeg forresten med, jeg smider en lille wrap-up op på domænet. For selvom jeg ikke nåede igennem min TBR (hvilket jeg dog heller ikke forventede), så er jeg ret stolt over det, jeg nåede at få læst.

Jeg håber, du havde et rigtig godt læsedøgn! Nu er det bare at vente til forårets readathon.

46 thoughts on “Dewey’s Read-a-thon 2017 #5: Følg mit læsedøgn

 1. Jeg nåede ikke Bogbyttemarked denne gang, men forhåbentlig når jeg det næste gang. Jeg har i hvert fald en del bøger jeg gerne vil af med 😉 Jeg glæder mig meget til at klokken bliver 14 og jeg kan smække stængerne op i sofaen og bare slappe af med en bog. Jeg synes det har været lidt hektisk de sidste par dage. Så det bliver dejligt med lidt tid for mig selv 🙂 Glæder mig til at følge dig og se om lille mand levner dig lidt læsetid 🙂

  1. Vi krydser fingre! Det er jo altid skønt at kunne give bøgerne videre til andre gode hjem 🙂
   Og hvor lyder det altså perfekt med afslapning og readathon efter nogle hektiske dage. Det tænker jeg i hvert fald er en ret perfekt måde at komme helt ned i gear på igen 🙂

 2. Bogbyttemarked… jeg er misundelig! Men ja, jeg er klar. Skal lige nå et bad og et par praktiske ting, men bøger er lagt frem ♥

  Pøjpøj med læsningen!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

   1. Glæder mig til at høre om, hvad du byttede dig til. Og dejligt at du har fået en god start! Jeg har kværnet en tegneserie og er nu begyndt på en bog 🙂

    1. De kommer med i min book haul i starten af november. Og på Instagram i næste uge 😉 Jeg fandt dog kun to til mig selv, men kom hjem med både lidt til min kæreste og en god stak til baby 😀
     Det lyder da som en rigtig god start! 🙂

     1. Haha, jamen det er også godt at have boggaver med hjem ♥
      Uh, sushi til aftensmad – det kunne jeg godt spise. Havde egentlig planlagt at skulle have sushi, da jeg mødtes med en ven i går inden teatertur, men der var ikke en sushirestaurant tæt på teatret, så vi endte et andet sted. Jeg har smidt en kylling og nogle grøntsager på grillen og bedt gemalen om at passe dem 😀 😀

          1. Snedigt med e-bogen – det er altså rart at have det alternativ, når man ikke altid lige kan have en bog med sig. Håber du får en god slutspurt 🙂

           Mvh.
           Den lille Bogblog

 3. Jeg håber, at du havde en god tur til bogbyttemarked! 🙂
  Rigtig god fornøjelse med læsningen – jeg glæder mig til, at læse med hos dig. <3

    1. Jeg elsker generelt hans lette sprog men endnu mere på sådanne tidspunkter 🙂
     Og det forstår jeg godt! Jeg ville også være misundelig, hvis det ikke var mig 😉 Og det var så lækkert! <3

 4. Jeg synes, at jeg er kommet godt fra start, omend jeg har ordnet list andre småting også. Jeg er startet med ‘Pigen der elskede Tom Gordon’, og den er indtil videre god 🙂

  1. Det lyder godt, du er kommet godt fra start. Og spændende med King! “Pigen der elskede Tom Gordon” har jeg fået anbefalet en del gange, så jeg glæder mig til at se, hvad du synes 🙂

   1. Jeg synes bogen var super fin! Og godt gået, at du er færdig med første bog, trods der har været brug for dig i andre sammenhænge 🙂 Jeg er ikke nået så langt i læsningen, da jeg har brugt en del tid på andre småting, men det har nu gjort eftermiddagen ekstra hyggelig 🙂

 5. Rah rah readathon! Eg starta med ei norsk diktbok, “Barsel”, og leser nå norske Maria Parrs “Keeperen og havet.” Du kan følge meg på bloggen serieavhengig.blogspot.com og instagramkontoen @elidaleser.

  Lykke til med lesinga!

 6. Glædeligt readathon! Det lyder ret hyggeligt med baby, selvom det gør læsningen lidt langsommere 🙂 Og lækkert med sushi! Glæder mig til at følge din læsning 🙂

 7. Jeg er også kommet i gang med min anden bog. Lige nu læser jeg dog Irene Holm, da min bog Små frø er skrevet på ryggen af den, og det er for længe siden jeg har læst den til at kunne huske præcis hvad der sker i den. Jeg er spændt på Små frø, da den er skrevet lidt specielt.

 8. Dejligt at du har været tilfreds med dine bøger indtil nu. Mine læseoplevelser har været lidt op og ned, hvor den sidste jeg læste, Charlotte´s Web, indtil videre også er den bedste. Fortsat god læselyst.

 9. Jeg har fået sovet lidt, men kan godt mærke trætheden nu 🙂 Har dog fået læst en masse skønne historier, og satser på at afslutte endnu en bog inden kl. 14

  1. Mange tak og i lige måde. Jeg nåede desværre ikke at få fulgt med på din blog (eller nogen andres), men jeg glæder mig helt vildt til at skulle ind og læse alle opdateringer nu 🙂

 10. Saga lyder simpelthen så spændende. Den må jeg altså snart få læst. Ursiderne købte jeg i weekenden på Herlufsholm Fantasy Bogmesse, og jeg er kan slet ikke vente med at læse få den.

  1. Det er den virkelig også. Mega mærkelig! Men helt klart også rigtig spændende og interessant 🙂 Det forstår jeg godt. Jeg glæder mig virkelig også til at læse videre. Men samtidig har jeg bare heller ikke helt lyst til at sluge den – så jeg strækker lidt min læsning af den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *