Dewey’s Read-a-Thon #1: De udvalgte bøger

Dewey’s Read-a-Thon #1 - De udvalgte bøgerI weekenden løber det halvårlige Dewey’s Read-a-Thon af stablen, og jeg skal selvfølgelig være med. Det er altid så hyggeligt; både det at afsætte hele 24 timer til læsning, og tanken om at der sidder så mange og læser samtidig. Derudover er det virkelig også hyggeligt, at følge med i de andre (især de danske bogbloggeres) læsning. Læs mere om readathonet og tilmeld dig her.

Jeg har længe gået og overvejet, hvad jeg skulle læse til dette readathon, og må indrømme at det har været virkelig svært at vælge denne gang. Jeg har så mange bøger, jeg gerne vil læse lige nu, men mange af dem passer bare ikke rigtig til et readathon. Derudover har jeg bare været virkelig ubeslutsom, og jeg er derfor heller ikke 100% sikker på, at mine udvalgte bøger rent faktisk er dem, som jeg ender med at læse på lørdag.

Jeg læser normalt omkring 50 sider i timen, og burde derfor kunne læse omkring 1200 sider i løbet af de 24 timer. Jeg regner dog ikke med at kunne læse så meget, da jeg helt sikkert også holder nogen pauser, og heller ikke helt ved, om jeg overhovedet kan holde mig vågen hele døgnet. Jeg regner derfor bestemt heller ikke med, at jeg kan nå gennem alle bøgerne. Men jeg kan godt lide at have lidt at vælge i mellem.

Jeg tror, jeg vil skifte lidt mellem bøger, og altså ikke udelukkende læse én ad gangen. Sådan gjorde jeg nemlig sidst, og jeg synes, det fungerede ret godt for mig. Jeg er dog ret meget i tvivl om, hvilken bog jeg skal starte med – dog tænker jeg, at Leoniderne af Nanna Foss skal bruges som back-up bog, så jeg altså kun læser den, hvis jeg virkelig føler for det.

I kan følge med i mit læsedøgn her på bloggen i et update-indlæg, der kommer op på lørdag. Men derudover regner jeg også med at lave lidt opdateringer på henholdsvis Twitter (@SimoneHagemann) og Instagram (@Schjoetz).

Hvilken bog synes I, jeg skal starte med? Deltager I, og hvad skal I selv læse? Hvor kan jeg følge jeres læsning henne?

10 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon #1: De udvalgte bøger

  1. De sidste par gange jeg har deltaget i et readathon, har det været super hyggeligt. Men det er bestemt også hyggeligt ‘bare’ at følge med i de andres læsning 🙂

 1. Det ser også ud til at være en god stak med lette bøger du har udvalgt, så føler man at man får læst noget.

  Jeg har også i sinde at lave et opdateringsindlæg på bloggen, og så ellers deltage og følge med i hvad der sker både på Twitter og Instagram. 🙂

  1. Ja! Jeg har virkelig brug for det med at kunne mærke og se, at jeg rent faktisk får læst. Derfor udvælger jeg for det meste altid ret lette og korte bøger til readathon 🙂

   Jeg glæder mig til at følge med i din readathon-oplevelse 🙂

 2. Hvor er det hyggeligt, at du har valgt Artemis! Det er godt nok en del år siden, jeg læste de første bøger i serien, men jeg husker dem som ret sjove og hyggelige 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Jeg har endnu ikke læst nogen af dem, men min kæreste bliver ved med at fortælle mig, at jeg skal læse dem. Så forhåbentlig får jeg startet på serien nu. Jeg glæder mig i hvert fald ret meget til at læse den, da jeg har hørt så meget godt om den (og resten af serien) 🙂

  1. Jeg glæder mig også til at læse den. Den virker nemlig som en rigtig god bog til readathon, idet det er en ret kort børnebog med illustrationer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *