Dag 6 – 10 steder du gerne vil se, inden du dør

Jeg har faktisk har ret svært ved, at udvælge 10 steder jeg gerne vil se, inden jeg dør. Ikke fordi at jeg ikke har nogle steder, som jeg virkelig gerne vil se, men mere fordi jeg ofte har tænkt over det således, at det er noget, jeg gerne vil se i forbindelse mere ferier. Derfor har jeg nok mere tænkt på oplevelsen end bestemte steder, men jeg har dog fundet frem til 8 steder alligevel. Og der er helt sikkert en masse steder, som jeg har glemt.

Vi starter ud med steder, jeg gerne vil se i USA. Her er der nemlig en hel del, som jeg virkelig ikke vil gå glip af at se på et tidspunkt.

The Wizarding World of Harry Potter
Der er ikke rigtig så meget at sige til dette, udover at det jo virkelig er et sted, som man bliver nødt til at se på et tidspunkt, hvis man er vild med Harry Potter.

Niagara Falls
Jeg synes simpelthen, at det ser så smukt ud på billeder, så det er virkelig et sted, som jeg uden tvivl gerne vil se i virkeligheden.

9/11 Memorial and Ground Zero
Jeg har altid været meget interesseret i 9/11, og alt hvad der omhandler det. Desuden ved jeg med mig selv, at jeg bare på et eller andet tidspunkt i mit liv, bliver nødt til at se det, og mindes alle dem der omkom den dag.

U.S. Route 66
Jeg har simpelthen set for mange film til, at jeg kan modstå at besøge den, og i hvert fald bare køre et kort stykke på den.

Mount Rushmore
Mount Rushmore er jo virkelig også bare et sted, som man virkelig blive nødt til at besøge på et tidspunkt i sit liv. Jeg gør i hvert fald!

The White House
Det Hvide Hus bliver jeg virkelig også nødt til at se, for ja, det er Det Hvide Hus. Det er bare et sted, som jeg skal besøge!

Udover steder i USA bliver jeg nødt til at besøge disse to steder, inden jeg dør.

Warner Bros Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Endnu et sted man som Harry Potter fan virkelig bliver nødt til at besøge. Jeg er i hvert fald sikker på, at det er et sted, som jeg virkelig bliver nødt til at besøge – og det må meget gerne være inden for de næste år.

Château de Versailles
Hverken Frankring eller Paris siger mig super meget, men Versailles-slottet skal jeg virkelig se, inden jeg dør. Det er jo så fantastisk smukt!

4 thoughts on “Dag 6 – 10 steder du gerne vil se, inden du dør

  1. Åh.. jeg vil rigtig gerne ind og se The Wizarding World of Harry Potter, og Niagara Falls også.
    Men jeg kan garantere dig for at Warner Bros Studio Tour London – The Making of Harry Potter og Château de Versailles, er nogle helt fantastiske oplevelser at se. Versailles er bare noget så overdådigt at man næsten ikke kan forstå det. Lidt det samme med Harry Potter studiet. Men bare på en anden måde. Det var i hvert fald meget mere personligt overdådigt for mig. Det var nu også helt fantastisk at opleve alle de mange detaljer og tanker der ligger bag hver enkelt lille ting. Helt igennem storslået.

    1. Åhh, nu fik jeg jo meget mere lyst til det. Specielt Warner Bros Studio Tour London – The Making of Harry Potter er altså noget, som jeg har virkelig svært med at vente på. Jeg er sikker på, at det er en helt igennem fantastisk oplevelse, som man aldrig nogensinde vil glemme. Jeg tænker i hvert fald, at man vil mindes det, hver gang man læser, ser eller hører om Harry Potter 🙂

  2. Åh ja; Jeg vil SÅ gerne til Wizarding World of Harry Potter igen. Det er et fortryllende sted. Jeg gad virkelig også godt opleve udstillingen i London. For man kan jo aldrig få for meget af det fortryllende univers!

    1. Jeg er helt enig. Det er simpelthen umuligt at få for meget af universet, og jeg må nok indrømme, at det virkelig er to af de ting, som jeg tænker, at jeg ikke kan leve uden at opleve. Det lyder nok egentlig lidt dumt for nogle, men jeg er sikker på, at rigtig mange Harry Potter fans er enige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *