Dag 1 – Dit sidste indkøb

Mit sidste indkøb var egentlig en sygning til min kat og medfølgende antibiotika, da han havde fået en kæmpe flænge over halen. Mit lidt tidligere på dagen, havde jeg købt noget, som var noget sjovere og lidt mere passende til udfordringen.

Jeg købte nemlig disse.

Der var Open By Night i Svendborg, hvilket betyder at Fona havde en lækker rodekasse med forskellige DVD’er, Blu-Rays og CD’er til en 10’er stk. Det var lige til at overkomme! Og så var de første fire film endda nogle, som jeg virkelig gerne ville have. Faktisk havde jeg siddet et par dage før, og overvejet om No Strings Attached ikke snart skulle indfinde sig i min samling, da jeg synes, den er rigtig sød. De to sidste lød virkelig spændende, så dem måtte jeg også lige have. Til 10 kr. er det jo ikke helt så forfærdeligt, hvis de ikke rigtig siger mig noget.

8 thoughts on “Dag 1 – Dit sidste indkøb

    1. Ja, det er ret synd for ham. Men heldigvis har han det nogenlunde – det klør bare ret meget, og han er sur over, at han ikke må komme ud 🙂

      Så skal den virkelig læses 🙂

  1. Ah – Prinsesse eller ej. Så sød, sjov og evigt fin. Jeg elsker den altså, især på trætte tømmermændssøndage som denne!

    1. Jeg er også ret vild med den. Det er bare sådan en film, som virkelig altid holder – uanset hvilket humør man er i 🙂

    1. Det er et rigtig godt spørgsmål. Jeg var ikke selv hjemme, da det skete, og min mor som var så ikke rigtig noget. Vi tror dog, at det er fordi, han i forvejen havde et lille hul ved halen, da han ca. en uge før var kommet til skade med den, da han havde været på tur om natten, og så var han oppe at slås med en anden. Så vi tror måske, at den anden kat simpelthen har fået revet hullet op, og dermed også gjort det dybere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *