Currently reading #12

Currently reading #12Jeg smelter ret meget i øjeblikket, og orker virkelig ingenting (hint: de manglende blogindlæg og svar på kommentarer). Bare det at læse virker ret uoverskueligt, og igår brugte jeg et par timer på bare at tage mig sammen til at åbne en bog. Jeg har dog virkelig meget lyst til at læse, så selvom jeg skal tage lidt tilløb til læsningen, så går den ret godt.

I øjeblikket læser jeg Forsvindinger af Amity Gaige. En bog som jeg vandt i efteråret, men først blev rigtig interesseret i for et par måneder siden, hvor jeg (endelig!) fik læst bagsideteksten. Jeg blev med det samme virkelig spændt på den, og havde ret svært ved ikke bare sætte mig til at læse den med samme. Jeg er derfor virkelig glad for, jeg endelig er kommet igang med den.

Jeg startede først på den for et par timer siden, hvor jeg kun lige hurtigt læste lidt i den. Jeg er derfor ikke længere end side 24, men den virker allerede ret spændende. Den har dog en ret speciel skrivestil, som jeg kan mærke, jeg lige skal vende mig til, men forhåbentlig ender jeg med at blive glad for den. Og ellers håber jeg bare på, at historien fanger mig så meget, at jeg ikke lægger så meget mærke til skrivestilen.

Hvad læser I på sådan en varm lørdag eftermiddag?

2 thoughts on “Currently reading #12

  1. Jeg har ligget på græsset (eller… et tæppe på græsset) og læst et par timer i dag, så jeg har lige færdiggjort ‘Beyond the Shadows’, sidste del af en trilogi, så pt. går jeg og lurer på, hvad jeg skal gå i gang med. Der er jo mindst en halv time til, at jeg skal lave aftensmad, så jeg kan da godt lige nå lidt mere læsning i haven!

    Fortsat god læsning 😉

    1. Læsning i haven er virkelig skønt (selvom det bliver alt for varmt alt for hurtigt i øjeblikket)! Og fedt at have læst den sidste bog i en trilogi. Jeg synes virkelig altid, det er så skønt, når man har færdiggjort en serie.

      Håber du fandt noget godt at læse videre i, og at du nåede en del før aftensmaden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *