A-Z Bookish Tag #2: O-Z Edition

Her kommer resten af mine besvarelser fra tagget, som jeg lavede i sidste uge.

(O) One Book You Have Read Multiple Times
Freddy & Monstrene af Dennis Jürgensen. Ja, lidt snyd at vælge hele serien. Men jeg har læst dem (fået dem læst højt) alle så mange gange!

(P) Preferred Place To Read
Enten i min seng begravet i dyner og pudder eller i sofaen med et tæppe over mig.

(Q) Quote that inspires you/gives you all the feels from a book you’ve read
Der er simpelthen så mange, men et af dem må helt sikkert være dette fra Eleanor & Park af Rainbow Rowell.

“Jeg vil gerne have, at alle møder dig. Du er min yndlingsperson i hele verden.”

Jeg synes simpelthen bare, det er så fint. Og så minder det mig bare om så mange forskellige ting i bogen.

(R) Reading Regret
Nok ca. alle de sindsygt gode bøger, jeg har læst! Jeg ville i hvert fald lidt ønske, at jeg havde dem til gode endnu.

(S) Series You Started And Need To Finish(all books are out in series)
Jeg tror, der er virkelig mange! Men dem jeg sådan lige hurtigt kommer i tanke om er følgende: Én ulykke kommer sjældent alene af Lemony Snickett, Shopaholic af Sophie Kinsella (er dog ikke helt sikker på, om den er helt slut..), Delirium af Lauren Oliver, Narnia af C. S. Lewis og The Submissive af Tara Sue Me.

(T) Three of your All-Time Favorite Books
Skal vi prøve og spice den lidt op, og ikke nævne hverken Harry Potter, Freddy & Monstrene eller Robert Hunter-serien? Nah, vel? Alle tre serier vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte! (Og jep, jeg snyder lidt ved i princippet at vælge 17 bøger..)

(U) Unapologetic Fangirl For
Chris Carter!!!

(V) Very Excited For This Release More Than All The Others
I øjeblikket er det helt sikkert den nye krimi (Ondskab) af Chris Carter, som kommer på dansk til oktober. Jeg kan ikke vente!!!

(W) Worst Bookish Habit
Hm, jeg kan ikke lige komme på nogle, som jeg har i øjeblikket. Men jeg har tidligere haft den dårlige vane, at læse den sidste side, inden jeg begyndte på en bog, eller når jeg kun var halvvejs gennem den. Det er jeg dog heldigvis stoppet med igen.

(X) X Marks The Spot: Start at the top left of your shelf and pick the 27th book
Jeg er desværre ikke hjemme i øjeblikket, og har derfor ikke mine bogreoler til rådighed til dette spørgsmål, og kan dermed ikke lave det.

(Y) Your latest book purchase
Den sidste bog jeg købte, var til Book Depositorys 25 Hour Sale, hvor jeg købte The Luminaries af Eleanor Catton. Den lyder virkelig spændende, og jeg glæder mig så meget til på et tidspunkt at få den læst.

(Z) ZZZ-snatcher book (last book that kept you up WAY late):
Det må være Besat af Christina Bonde. Jeg gik ikke helt så sent i seng, men jeg blev simpelthen bare nødt til at læse den færdig, før jeg lagde mig til at sove. Og jeg burde nok have sovet lidt tidligere – det var i hvert fald planen.

4 thoughts on “A-Z Bookish Tag #2: O-Z Edition

  1. Haha min ‘ZZZ-snatcher book’ er også lige pt. ‘Følelse’ af Christina Bonde… Jeg skulle jo liiiige læse den færdig før jeg skulle sove! Og pludselig var klokken 04… Flot :p

    1. Haha, den var altså også spændende! Jeg forstår i hvert fald godt, du bare måtte læse den færdig, før du skulle sove 🙂

    1. Efter at have hørt dig snakke så varmt om den, blev jeg virkelig nysgerrig. Så da den blev sat så meget ned som den gjorde, blev jeg jo nødt til at købe den. Jeg glæder mig virkelig til at læse den, men tror desværre ikke, det bliver lige foreløbig, da der er så mange andre, jeg også gerne vil læse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *