6 år – en tak og konkurrence

Seks år, seks år, seks år. Det bliver ikke mere virkeligt, selvom jeg skriver det flere gange. Men hvordan kan det allerede være seks år siden, jeg udgav det første indlæg her på domænet? Eller, det var jo selvfølgelig ikke helt på dette domæne, da det jo startede ud med en fin endelse på .wordpress.com. Men du forstår nok meningen alligevel.

Havde jeg troet for seks år siden, at jeg stadig ville være bogblogger den dag i dag? Helt klart ikke! Jeg havde nemlig ikke tidligere kunne holde mig til én enkelt blog særlig længe ad gangen. Men Boghjørnet endte med at blive mit lille hjertebarn, og jeg er så lykkelig for det. Jeg oplever selvfølgelig dage og perioder, hvor min inspiration er i bund, og hvor jeg overvejer, om bloggen er tiden værd. Men jeg når altid frem til, at jeg nok ville have svært ved at undvære den.

For selvom mine tanker om den går lidt op og ned, så er jeg så glad for min lille platform i denne krog af internettet. Hvilket uden tvivl skyldes en masse forskellige ting – men ikke mindst også dig. Dig, kære læser, som klikker dig herind jævnligt, og som lader mig vide, du kigger med ved hjælp af likes og kommentarer. Det er fedt at skrive for mig selv, men det er endnu federe også at skrive for dig. Så tak for det! Og tak for dig <3

Selvom ord siger meget, så er tak typisk et fattigt ord. Så jeg vil i stedet vise min taknemmelighed ved at sætte en konkurrence i gang. Denne konkurrence er venligst sponsoreret af de søde folk hos Lovebooks, og præmien består af et eksemplar af “9. november” af Colleen Hoover. Desuden smider jeg også et par andre små goodies med i pakken som en ekstra lille tak. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er, at smide en kommentar til dette indlæg, hvori du inkludere din e-mailadresse. Ydermere skal du have en dansk adresse, som præmien kan sendes til.

Jeg trækker en heldig vinder onsdag d. 20. december.

Tak for at følge med – og stort tillykke med de seks år til Boghjørnet! 😀

50 thoughts on “6 år – en tak og konkurrence

 1. Glædelig 13.december og Lucia dag til dig fra mig:-)

  Og et meget stort tillykke med din blogs 6 år!
  At du selv synes tiden er gået hurtigt må jo betyde du elsker dig blog og de dejlige indlæg du laver til os læsere.
  Og vi, eller jeg kan tale for mig selv, jeg kan godt lide din blog og dine indlæg:-)
  Tak for disse år og håber at følge dig tiden frem også.

  Julehilsner og tillykke godt gået hilsner:-)

 2. Følger sltid med på din blog og bliver inspireret til at læses så mange gode bøger.
  Jeg elsker Colleen Hoover og håber så meget jeg vinder da jeg glæder mig til at læse den ?
  Mail: Ida.schioeth@gmail.com

 3. Tillykke med Bloggens 6 års fødselsdag og tak for underholdningen,altid hyggeligt at læse med 🙂

  Glædelig jul 🙂

  Hilsen Susanne

  Mail : circe@os.dk

 4. Stort tillykke med bloggens 6års fødselsdag ? Det glæder mig at høre, at du ikke sådan lige tænker at stoppe med at bogblogge, da jeg trofast følger din blog jævnligt, selvom jeg ikke kommenterer. Finder en masse boginspiration herinde ☺️

  Fed præmie den vil jeg virkelig gerne vinde, da jeg har læst alle de andre oversatte Hoover-bøger og har nydt dem alle. Hun skriver virkelig godt, så er sikker på jeg også vil elske denne. Krydser fingre ??????

  Rigtig glædelig jul ?
  Vh Stine Andersen, stineoliviaandersen@gmail.com

 5. Åhhh jeg elsker Colleen Hoovers bøger, de kan bare et eller andet, og elsker hvordan hun får vendt en historie, så man bliver helt blæst omkuld.
  Hilsen Sarah (sarah@kafu.dk)

 6. Tillykke. Dejlig blogg med masser af inspiration. Absolut en jeg vender tilbage til gang efter gang????????

 7. Stort tillykke med de 6 år?? Og rigtig glædelig jul.
  Jeg bliver ovenud glad hvis jeg vinder bogen. Tror ikke jeg behøver andre julegaver i år. ❤️
  Julehilsner

 8. Jeg ønsker dig stort tillykke med de 6 år! Jeg kender ikke Colleen Hovers bøger, men har efterhånden hørt en del om dem, så håber på at kunne nyde juletiden med en lækker bog fra hende. Der er ikke noget bedre end at åbne en sprød, ny bog og fordybe sig i timevis 🙂

  God jul til dig! Glæder mig til at følge med i det nye år:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *