2014 TBR Pile Reading Challenge #1: Udvalgte bøger

Jeg har gennem det sidste stykke tid gået og kigget på min reol, for at finde ud af, hvilke 10 bøger, jeg skulle udvælge. Jeg har alt for mange ulæste bøger i reolen, så det har ikke været helt let at vælge. Nu tror jeg dog, jeg er nået frem til de 10 bøger, som jeg i hvert fald virkelig gerne vil nå at læse i år 2014. Min liste kan ses herunder, og i topmenuen en af de nærmeste dage.

 • 1984 af George Orwell
 • Det gyldne kompas af Philip Pullman
 • Dinosauerens fjer af Sissel-Jo Gazan
 • Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee
 • Hypnotisøren af Lars Kepler
 • Jordemoderen fra Hope River af Patricia Harmann
 • Luk øjnene af John Verdon
 • Misery af Stephen King
 • Nordkraft af Jakob Ejersbo
 • Shadow Army af Thomas Rathsack

6 thoughts on “2014 TBR Pile Reading Challenge #1: Udvalgte bøger

  1. Min kæreste har snakket om “Nordkraft” så mange gange, så nu må det være på tide, jeg får den læst. “Det Gyldne Kompas” har jeg ikke rigtig haft lyst til at læse, da jeg virkelig ikke synes, filmen er specielt god. Men efter at have hørt/set så meget ros om den, så bliver jeg jo nødt til at læse den. Desuden er jeg ret sikker på, jeg vil blive rigtig vild med den 🙂

 1. Er spændt på hvad du synes om 1984 af George Orwell. Jeg læste den selv for mange år siden, og har tit tænkt på at genlæse den, da jeg faktisk ikke husker særlig meget fra den længere. Jeg har bare en god fornemmelse, når jeg tænker tilbage på den.

  1. Jeg har virkelig haft lyst til at læse den mange gange. Den lyder nemlig rigtig god – men af en eller anden grund, er det bare ikke sket. Så nu skal det altså være! 🙂

  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse den. Og hvis jeg synes om den, har vi heldigvis også de to andre stående 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *